Rockstar gebruikt andere stemacteur voor Max Payne 3

Vorige week doken al diverse nieuwe details op van Max Payne 3. Onder andere werd toen duidelijk dat de game zich jaren na de vorige games af zal spelen en we met een oudere Max te maken krijgen. Vandaag is naar buiten gekomen dat dit ook consequenties zal hebben voor de stemacteur van Max Payne, want de originele stemacteur, James McCaffrey, wordt door Rockstar Vancouver niet gebruikt voor Max Payne 3.

Jeronimo Barrera van Rockstar Vancouver liet weten dat men op zoek is naar een ouder iemand, al zoeken ze niet een bekende ster om de stem van Max te verzorgen. Daarnaast zal Rockstar Vancouver voor een ‘echte Max Payne-game’ zorgen, ook al werden de eerste twee games door ontwikkelaar Remedy gemaakt. Art director Rob Nelson verklaarde:

  “All the Max Payne themes will remain intact – manipulation, betrayal, and the stuff that really made Max Payne. Will there be night-time levels in the rain? Probably, but level after level of that stuff would get old, so we thought it would be interesting to put him in this environment. You have the very rich living next to the very poor, and that creates a lot of tension.”

We kunnen in elk geval op veel spanning en actie rekenen. Zo kan Max mensen als schild gebruiken en kan hij in een bijna-dood situatie nog een last-minute kogel afvuren op zijn moordenaar, om nog iets adrenaline aan te vullen.

In Max Payne 3 is hoofdpersoon Max met pensioen gegaan, maar nog altijd heeft hij te maken met een wereld vol corruptie, rumoer en intens geweld. Hij moet nu nog meer gebruik gaan maken van zijn wapens en instincten om te zoeken naar de waarheid en een uitweg. Max bevindt zich in Sao Paulo, is verslaafd aan pijnstillers en moet regelmatig het gevecht aangaan in buitenwijken en ghetto’s. Daarnaast is ook Bullet Time in de game aanwezig, maar nu nog gruwelijker en gewelddadiger dan ooit tevoren.

Max Payne 3 verschijnt in de winter voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Azzwanker's avatar

  Max Payne 3 ziet er goed uit.

 2.   
  XTR17's avatar

  We zullen zien of het wat word 😛

 3.   
  /DareDevil's avatar

  Als de stem maar wel een beetje goed werkt. Maar Max Payne is wel echt bruut ik hoop dat deze echt vet wordt 😆

 4.   
  Maffia173's avatar

  en kan hij in een bijna-dood situatie nog een last-minute kogel afvuren op zijn moordenaar, om nog iets adrenaline aan te vullen.

  Gejat van hitman blood money 😛