Champions Online uitgesteld tot september

Champions Online is uitgesteld. Cryptic Studios heeft laten weten dat de game nu op 1 september aanstaande zal verschijnen. De eerdere releasedatum was 14 juli. De game is vertraagd omdat de ontwikkelaars nog iets langer willen poetsen aan het eindproduct. Bill Roper van Cryptic Studios liet het volgende weten via hun eigen website:

    “It is critically important for an MMO to be as good as it possibly can be at launch. Through our constant dialogue with our vocal and supportive community of beta testers, we quickly realized that in order to implement certain features that we all considered important the development of Champions Online would require more time. So that’s what we’re going to give it. Cryptic has a proven track record of releasing solid games and we want to maintain that with Champions Online.”

Champions Online is een Massively Multiplayer Online Actie-game, waarbij spelers hun eigen held kunnen creëren. Een groot deel van Champions Online draait om het personaliseren van je karakter. Spelers kunnen verschillende aanpassingen doorvoeren variërend van naam, kleding, achtergrondverhaal en krachten, tot en met een eigen aartsvijand met ook een eigen achtergrondverhaal. Campions Online richt zich voornamelijk op actie en de game is cross-platform speelbaar tussen de PC en Xbox 360.

Champions Online zal op 1 september 2009 verschijnen op de PC, een releasedatum voor de Xbox 360-versie is nog onbekend.

  1.   
    Vinstaro's avatar

    Dit lijkt me niks kom dan met iets nieuws niet WoW of Lotro maar echt iets nieuws!

  2.   
    Kilerden's avatar

    Dit is nieuw?…

  3.   
    Kevinsmith's avatar

    Ze blijven het maar proberen, mensen.. Blizzard weerhoud jullie er allemaal van een succes te worden 😕

  4.   
    ChielB's avatar

    Kilerden schreef, "Dit is nieuw?…"

    Deze MMO is al een tijd in ontwikkeling en ook al enige tijd in een closed beta. Het is dus geen snel haastwerk, vandaar ook dat men liever wat langer wacht met de release om te polishen en nieuwe features toe te voegen, dan te snel iets uit te brengen.

  5.   
    wout130's avatar

    Maakt mij niet uit, ik ga hem toch niet kopen ik heb niks met superhelden ezno… Denk trouwens toch niet dat het spel goed genoeg is om op te kunnen tegen de concurrentie (WoW)

  6.   
    X-doos's avatar

    Lijkt me wel leuk, hij komt net voor mijn verjaardag uit, goed onhoudbaar :).

  7.   
    Dr. D3nVil's avatar

    maakt mij niks uit lijkt mij toch niet leuk en heb trouwens toch een ps3 😉