Officiële website Batman: Arkham Asylum geopend

Nog even geduld en dan kunnen we alle strijdlustige bad guys het zwijgen opleggen in Batman: Arkham Asylum. Voor alle liefhebbers en geïnteresseerden is vandaag de officiële website van de game online gegaan. Hier kan je terecht voor nieuwtjes, trailers, blogs, forums en diverse Arkham Asylum-downloads.


Batman: Arkham Asylum kent een eigen verhaal en heeft zodoende niets te maken met eerder verschenen Batman-films. Paul Dini, de schrijver van vele series omtrent DC personages, heeft geholpen bij het schrijven van het verhaal. In de game gaat het goed mis in de Arkham-gevangenis, waardoor iconische helden als The Joker en The Riddler op vrije voeten komen.

De game draait op de bekende Unreal Engine 3 en wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief. De diverse superschurken zullen als boss fights in de game verwerkt worden, waarbij je zowel met je vuisten als met gadgets kunt vechten.

Batman: Arkham Asylum verschijnt 12 juni voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

  1.   
    /DareDevil's avatar

    Deze site was vorige week ook al online 😛

  2.   
    ChielB's avatar

    Sterker nog, hij was al langer online. Maar wellicht hebben ze wat nieuwe dingen toegevoegd of iets aangepast en zodoende is de site deze week dus ‘officieel geopend’. 😉