The Joker mogelijk toch speelbaar in Xbox 360-versie van Arkham Asylum

Hoewel we eerder berichtten dat The Joker exclusief speelbaar was voor Batman: Arkham Asylum voor de PlayStation 3, is er vandaag toch een bericht op Twitter opgedoken van het Britse gameblad XboxWorld360 waarin het tegendeel wordt beweerd.

In dit bericht werd duidelijk dat The Joker vermoedelijk als betaalde downloadable content uitkomt op de Xbox 360 en dat XboxWorld360 er een stuk over gaat schrijven in de mei-uitgave van het gamesblad. Het bericht van XboxWorld360:

  “Youโ€™ve heard The Joker is playable in Arkham Asylum on PS3, right?Those stages are DLC on 360. Itโ€™s our May covergame; look forward to it.โ€

Hoewel Eidos al een officieel bericht heeft achtergelaten dat The Joker alleen op de PlayStation 3 speelbaar zal zijn, zullen we toch nog even moeten wachten op meer informatie over de Xbox 360-versie.


Batman: Arkham Asylum kent een eigen verhaal en heeft zodoende niets te maken met eerder verschenen Batman-films. Paul Dini, de schrijver van vele series omtrent DC personages, heeft geholpen bij het schrijven van het verhaal. In de game gaat het goed mis in de Arkham-gevangenis, waardoor iconische helden als The Joker en The Riddler op vrije voeten komen.

De game draait op de bekende Unreal Engine 3 en wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief. De diverse superschurken zullen als boss fights in de game verwerkt worden, waarbij je zowel met je vuisten als met gadgets kunt vechten.

Batman: Arkham Asylum verschijnt 12 juni voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wel als Eindos zelf al heeft bevestigd dan zijn de geruchten gewoon maar geruchten, Maar mischien overwegen ze het wel.

 2.   
  Carlzz's avatar

  wat is er dan zo leuk aan om met de joker te spelen?? ๐Ÿ˜•

 3.   
  Babostainer's avatar

  Carlzz schreef, "wat is er dan zo leuk aan om met de joker te spelen?? ๐Ÿ˜• "

  euhh, alles! De Joker is vind ik 1 van de coolste slechterikken die er zijn! Da moet gewoon zo vetjes zijn om met de joker te spelen, alleen al voor de commentaar die hij zou zeggen als ge het speet.

 4.   
  /DareDevil's avatar

  Yes!!!!

 5.   
  jungler's avatar

  ik vind er ook niet veel aan hoor

 6.   
  Machtaman's avatar

  De joker ownt zwaar, en wie Mortal Kombat VS DC speelt, dan weet je hoe cool die gast is ๐Ÿ˜‰

 7.   
  Sarge's avatar

  Lijkt me echt vet om met zo’n ziek ventje als The Joker te spelen 8) ๐Ÿ˜†

 8.   
  Umbra's avatar

  En natuurlijk krijgt de PC-versie niets van dit alles…