Microsoft zet door met Xbox 360 in Japan

De Japanners zouden het meest tevreden zijn met de Xbox 360 en die positie zal waarschijnlijk versterkt worden. Microsoft kondigt namelijk extra acties aan voor de Xbox 360 in Japan, naar aanleiding van de verkoop van de 1.000.000ste Xbox daar.

Het plan bestaat allereerst uit een lading games die in Japan gaat verschijnen. Games als Magna Carta 2, Tekken 6 en Samurai Spirits Shin en enkele niet nader gespecificeerde Xbox Live Arcade-games. Ook zullen enkele games die we hier al lang kennen verschijnen: Gears of War 2, Halo ODST, Tom Clancy’s H.A.W.X. en Elder Scrolls: Shivering Isles. Nieuwe titels als Lost Planet 2, Dead Rising en Bayonetta zijn ook min of meer bevestigd.

Naast games komt er ook een Thank You-campagne, waarbij Microsoft in totaal 1.000.000 MS Points gaat weggeven. Ook komt er een gratis te downloaden theme voor het dashboard.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Hmm ja ze hebben de xbox nog niet zo lang he ๐Ÿ˜›
    Na een jaartje zie je ze allemaal huilen met een xbox in hun handen met een rood ringetje xD

  2.   
    Mrn.'s avatar

    Haha, een goeie ๐Ÿ˜› .

  3.   
    craz's avatar

    Gaan ze alleen in Japan 1.000.000 MS points weggeven ๐Ÿ‘ฟ

  4.   
    Teunb's avatar

    ”kitt.h.3″ schreef, "Hmm ja ze hebben de xbox nog niet zo lang he ๐Ÿ˜›
    Na een jaartje zie je ze allemaal huilen met een xbox in hun handen met een rood ringetje xD "

    Haha, lol idd xD

  5.   
    /DareDevil's avatar

    Het gaat over Xbox en meteen willen mensen een Fanboy war starten echt volwassen hoor iniedergeval slim van Microsoft en ook goed dat de nieuwste versies voor 98% geen RROD krijgen ๐Ÿ˜‰

  6.   
    Vinstaro's avatar

    Ik vind zowel Xbox 360 goed als Ps 3, Xbox 360 (heb ik zelf) heeft:Fable, Halo en Gears of War en PS 3 heeft:God of War en Cdat spel met die vos ofzo

  7.   
    joramovic's avatar

    Het is toch helemaal niet erg om een RROD the krijgen, je mist hem maar een klein weekje en je krijgt een maand gratis xboxlive, dus je moet daar niet allemaal om beginnen whinen.

  8.   
    Ken2BE's avatar

    Maar als je een xbox opstuurt en je zegt dat die rood heeft gehad,maar eigenblijk is dat niet zo,kunnenze dat dan zien???

  9.   
    delta62's avatar

    Ken2BE schreef, "Maar als je een xbox opstuurt en je zegt dat die rood heeft gehad,maar eigenblijk is dat niet zo,kunnenze dat dan zien???"

    Volgens mij wel, maar waarom zou je je xbox opsturen als er niets aan mankeert ๐Ÿ˜†

    Ik heb 1 keer RROD gehad, ik kreeg er een brief bij met wat er precies stuk was. en een maand gold ๐Ÿ˜€

  10.   
    Teunb's avatar

    Bommeltje schreef, "Het gaat over Xbox en meteen willen mensen een Fanboy war starten echt volwassen hoor iniedergeval slim van Microsoft en ook goed dat de nieuwste versies voor 98% geen RROD krijgen ๐Ÿ˜‰ "

    Hoezo dat nou weer dan?

  11.   
    Teunb's avatar

    Ik ben zelf trouwens geen fanboy, kheb alleen een pc

  12.   
    Carlzz's avatar

    ”kitt.h.3″ schreef, "Hmm ja ze hebben de xbox nog niet zo lang he ๐Ÿ˜›
    Na een jaartje zie je ze allemaal huilen met een xbox in hun handen met een rood ringetje xD "

    Haahhaha ja ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  13.   
    Gamer_Unlimited's avatar

    Ik heb mijn 360 al sinds 2006 en heb geen enkel keer RROD gehad of wat dan ook. Ok misschien maakte hij een keertje krassen op mijn GTA 4 dvdtje op de release van het spel maar dat kwam omdat me 360 van 1.5 meter naar de grond viel verbaasde me dat die werkte. MS liet het ophalen door de mannen in bruine pakjes uhm.. UPS was het, en kreeg het binnen 2 weken terug met een nieuwe moederbord, DVD speler en natuurlijk een maand XLive. Ik heb nooit last gehad van MS hun klantenservice dus ik weet niet wat mensen allemaal lopen te zeuren over MS dat ze niet klant vriendelijk zijn. ๐Ÿ™„

    En over Japan? Overnemen die handel ๐Ÿ˜‰

  14.   
    DeAdSeYe's avatar

    Gamer_Unlimited schreef, "Ik heb mijn 360 al sinds 2006 en heb geen enkel keer RROD gehad of wat dan ook. Ok misschien maakte hij een keertje krassen op mijn GTA 4 dvdtje op de release van het spel maar dat kwam omdat me 360 van 1.5 meter naar de grond viel verbaasde me dat die werkte. MS liet het ophalen door de mannen in bruine pakjes uhm.. UPS was het, en kreeg het binnen 2 weken terug met een nieuwe moederbord, DVD speler en natuurlijk een maand XLive. Ik heb nooit last gehad van MS hun klantenservice dus ik weet niet wat mensen allemaal lopen te zeuren over MS dat ze niet klant vriendelijk zijn. ๐Ÿ™„

    En over Japan? Overnemen die handel ๐Ÿ˜‰ "

    Ben ik ook helemaal met je eens. Service wat ze hebben is ook perfect. Je hoeft maar te bellen binnen 24 uur krijg je een emailtje en gegevens en uiteraard het etiketten voor UPS. Mijne had een defecte cd-rom speler 1 week weggeweest maar heb wel nooit meer last gehad en hij staat dagelijks aan zelfs als ik op men media center zit. Nooit problemen.