Nieuwe details Mass Effect 2 wellicht nog voor de E3

Mass Effect 2 staat al sinds de eerste geruchten in de belangstelling van veel gamers. Iedereen wacht ook op meer informatie en we kunnen wellicht spoedig nog nieuwe details verwachten. Een woordvoerder van BioWare liet op hun Twitter namelijk het volgende weten:

    “Marketing hint from this morning’s team meeting. You may not need to wait till E3 for more Mass Effect 2 information.”

De game zal op de E3 dus in elk geval getoond worden, maar de kans is groot dat we de komende weken alvast wat nieuwe informatie kunnen verwelkomen.

Mass Effect 2 gaat verder waar het eerste deel stopte. Het verhaal neemt je weer mee naar de wereld die men inmiddels kent van Mass Effect om hier weer genoeg actie te beleven. Over specifieke verhaalelementen is nog niet veel bekend, maar het is al aangekondigd dat er grondig gekeken is naar enkele gameplaytechnieken. De quests en vooral de sidequests zijn nu beter uitgewerkt en zouden een completer geheel moeten vormen. Over het algemeen zijn er veel kleine aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd, wat samen met de bekende geweldige graphics en wederom een onbetwist ijzersterk verhaal vast weer een topper oplevert.

Mass Effect 2 komt in het eerste kwartaal van 2010 uit, voor PC en Xbox 360.

  1.   
    Bello 2185's avatar

    Ik kan niet wachten! 😀

  2.   
    Thazero's avatar

    Me 2 😀

  3.   
    Tringelinge's avatar

    Lijkt me echt een vet spel! 😀

  4.   
    Nuckey's avatar

    Tringelinge schreef, "Lijkt me echt een vet spel! 😀 "

    Is het ook 😛 Deeltje 1 was natuurlijk echt tof
    🙂