Releasedatum PC-versie Street Fighter IV wordt 1 mei onthuld

Street Fighter IV deed het begin dit jaar al zeer goed op de consoles, getuige ook onze positieve review. De game komt echter ook nog naar de PC, al weten we vooralsnog niet wanneer dit zal gebeuren. Volgens het officiële weblog van Street Fighter IV zal Capcom echter op 1 mei bekend gaan maken op welke dag de PC-versie uitgebracht wordt.

Het is nog onduidelijk of men alleen een Japanse releasedatum zal onthullen of ook een datum voor de rest van de wereld. Over anderhalve week weten we meer.

Hadouken! is terug! Street Fighter IV neemt je weer mee terug naar de wereld van Street Fighter. Deel 4 is nog altijd trouw aan de bekende principes van de serie. Zo speelt het spel nog steeds 2D, zijn de vuurballen terug en bekende moves en personages uit deel 2 en 3 maken hun terugkeer. Maar er is ook vernieuwing te vinden, zoals de Revenge Gauge, de mogelijkheid om online te knokken en de nieuwe 3D look.

Wil je meer weten over Street Fighter IV? Lees dan onze uitgebreide review!

Street Fighter IV is reeds verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en zal in de zomer voor de PC in de winkels liggen.

 1.   
  Rise Against's avatar

  Eindelijk weer een fighter voor de pc 😀 Wil m alleen wel spelen met mijn xbox controller.

 2.   
  mrxthereal's avatar

  WTF krijgen we nu ook al een ”releasedatum” voor een releasedatum -_- ?

 3.   
  Chikin's avatar

  Hmm cool 😀

 4.   
  craz's avatar

  yeeeeey 😆