Winnaar Street Fighter 4-toernooi verslaat tegenstander ondanks gebroken controller

Gisteren vond de finale plaats van EVO 2015, een Street Fighter 4-toernooi. De finale speelde zich af tussen Momochi en publiekslieveling Gamerbee. Momochi wist de winst naar zich toe te slepen, maar niet voordat er een uniek voorval plaatsvond.

Tijdens de strijd om de eerste plek brak namelijk de controller van Momochi. Zijn Arcade Stick had het begeven. Dit gebeurde in het midden van een speelronde en het spel werd dus onderbroken. De regels schrijven voor dat in het geval van defecte apparatuur de getroffen speler de ronde verliest. Deze regel werd nageleefd en Momochi moest de finale voortzetten met een nieuwe controller. Wonder boven wonder wist hij alsnog de winst binnen te slepen.

Wil je het moment terugzien? Bekijk dan onderstaande video. De controller begeeft het rond minuut 1:45.

 1.   
  Jerry97's avatar

  Wel knap dat hij alsnog weet te winnen ondanks dat de controller stuk ging. Ik zou niet eens tegen de computer kunnen winnen haha.

 2.   
  MikeGevers's avatar

  Is het toeval dat dit bericht werd geplaatst om 13:37? 8)

 3.   
  PaNNa's avatar

  ”Jerry97″ schreef, "Wel knap dat hij alsnog weet te winnen ondanks dat de controller stuk ging. Ik zou niet eens tegen de computer kunnen winnen haha."

  Hij ging er waarschijnlijk voluit voor ūüôā

 4.   
  AllardK's avatar

  knap

 5.   
  Bram_M99's avatar

  Erg grappig om zoveel mensen te zien rond 1 game

 6.   
  scarface123's avatar

  ”Bram_M99″ schreef, "Erg grappig om zoveel mensen te zien rond 1 game"

  als je dat veel vind moet je maar is naar de league of legends finales kijken daar hebben ze stadion vol. maar wel knap dat hij nog weet te winnen