The Conduit bevestigd voor 26 juni

Eergisteren hebben wij bericht dat The Conduit, een futuristische first-person shooter voor de Nintendo Wii, uitgesteld is naar het volgende kwartaal. High Voltage Software, ontwikkelaar van de game, heeft zojuist bevestigd dat The Conduit op 26 juni zal verschijnen.

De vertraging heeft volgens een woordvoerder van High Voltage Software te maken met de implementatie van WiiSpeak, omdat dit namelijk veel tijd kost om te testen en uiteindelijk goed te keuren.

The Conduit is een wat volwassener game voor de Wii dan we gewend zijn, die zich afspeelt in een futuristische omgeving. Hierin speel je een agent die probeert uit te vinden wat er echt is gebeurd na een aanval van aliens op Washington. De besturing is, net zoals bij games voor de Wii zoals Metroid Prime 3 en Medal of Honour 2, aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Deze twee games zijn een grote inspiratiebron voor de game The Conduit, dus dat belooft wat! Verder maakt de game gebruik van de Quantum 3 engine, die is ontworpen om de grafische mogelijkheden van de Wii optimaal te benutten. Het spel bevat een online multiplayer mode waarin plaats is voor maximaal 12 mensen. In deze online multiplayer is het ook mogelijk om de WiiSpeak te gebruiken.

The Conduit zal op 26 juni verschijnen voor de Nintendo Wii. Wil je meer weten over deze futuristische Wii-game? Check dan onze Fast Forward.

 1.   
  valdood's avatar

  mooi game

 2.   
  Tringelinge's avatar

  Mooi spel voor de Wii.

 3.   
  M3ntosNL's avatar

  jottem dan ben ik jarig .. xD

 4.   
  Bino_NL's avatar

  Ik denk dat dit niks gaat worden, zoals 99% van de games voor de Wii.