Ontwikkelaar The Conduit heeft wel oren naar sequel

Ontwikkelaar High Voltage die ons laatst voorzag van de shooter The Conduit heeft te kennen gegeven dat ze geïnteresseerd is in een sequel. Producer Joshua Olsen liet het volgende weten omtrent een opvolger:

    “We are very interested to make a sequel to The Conduit, it’s quite a robust world and there are more stories we want to tell. […] The Conduit is the first part for our hero and we want to make more parts to tell more things about him.”

Ondanks die interesse is er echter geen sequel in de maak, daar High Voltage eerst wil afwachten wat de verkopen doen en hoe de fans zullen reageren.

The Conduit logo

The Conduit is een wat volwassener game voor de Wii dan we gewend zijn, die zich afspeelt in een futuristische omgeving. Hierin speel je een agent die probeert uit te vinden wat er echt is gebeurd na een aanval van aliens op Washington. De besturing is, net zoals bij games voor de Wii zoals Metroid Prime 3 en Medal of Honour 2, aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Deze twee games zijn een grote inspiratiebron voor de game The Conduit, dus dat belooft wat! Verder maakt de game gebruik van de Quantum 3 engine, die is ontworpen om de grafische mogelijkheden van de Wii optimaal te benutten. Het spel bevat een online multiplayer mode waarin plaats is voor maximaal 12 mensen. In deze online multiplayer is het ook mogelijk om de WiiSpeak te gebruiken.

The Conduit is inmiddels verschenen voor de Wii.

  1.   
    Verbeemen's avatar

    goed nieuws 🙂