Virtua Tennis 2009 zal Wii MotionPlus ondersteunen

SEGA heeft aangekondigd dat Virtua Tennis 2009 de Wii MotionPlus zal ondersteunen. Deze uitbreiding van de Wii Remote moet de speler meer controle geven over hun tennisbewegingen. Bewegingen die gemaakt worden zullen één op één vertaald worden naar de virtuele tennissers in de game. Echter, mensen die de Virtua Tennis 2009 bij de release in mei aanschaffen, zullen het even moeten stellen zonder de Wii MotionPlus, aangezien de add-on op 12 juni wordt verwacht. Maar vanaf die datum zullen forehands échte forehands zijn.

Virtua Tennis 2009 bevat naast grote namen als Rafael Nadal, Roger Federer, Maria Sharapova en Venus Williams ook nieuwe spelers, waaronder Andy Murray en Ana Ivanovic. Volleren, serveren en netspel zijn verbeterd en ook het bewegen van spelers moet wedstrijden een nieuwe dimensie geven, doordat spelers nu ook kunnen struikelen of vallen.

Naast de traditionele singles, doubles en mixed doubles is ook de officiële Davis Cup speelbaar. Ook is de World Tour vernieuwd en voorzien van een volledig geïntegreerd online rankingsysteem. Er zijn tevens meer opties om je eigen speler te maken via Player Creation en de nieuwe Tennis Store bevat meer dan 800 items om te kopen. Ten slotte kent Virtua Tennis 2009 geheel nieuwe Court Games, waarbij we rekening dienen te houden met krokodillen, fruit en piraten.

Virtua Tennis 2009 wordt in mei van dit jaar verwacht voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii.

  1.   
    Ken2BE's avatar

    Ik snap niet dat het spel dat moet ondersteunen.dus oude games kun je niet meer spelen.Dat is ook stom. 😕

  2.   
    ChielB's avatar

    De MotionPlus is een add-on voor je Wii-afstandsbediening. Oudere spellen kan je uiteraard gewoon blijven spelen, maar dan zonder de functionaliteit van MotionPlus.

  3.   
    7lotus94's avatar

    ChielB schreef, "De MotionPlus is een add-on voor je Wii-afstandsbediening. Oudere spellen kan je uiteraard gewoon blijven spelen, maar dan zonder de functionaliteit van MotionPlus."

    Het is toch een extra ding voor je Wii-mote, die je er op en er af kan halen? of ben ik gek?

  4.   
    Verbeemen's avatar

    je betn niet gek, moet je achterop insteken zoals de nunsjock, maar gaat dit dan nog?

  5.   
    Chikin's avatar

    Tennis Store bevat meer dan 800 items om te kopen 😮 Best veel 🙂

    Ik vind World Tour en personage maken het leukst 😆