Braid komt tien dagen later

Braid gooide hoge ogen toen het vorig jaar verscheen op de Xbox 360 via Live Arcade. Genoeg redenen dus voor ontwikkelaar Number None om de game te porten naar de PC. De puzzelgame zou normaliter over drie dagen in de winkels liggen, maar door verschillende problemen met het testen van de game op Windows is het noodzakelijk geweest om die release even uit te stellen. De game verschijnt nu op 10 april. Het prijskaartje bedraagt nog steeds $14,95.


Braid is een bijzonder creatieve game, waarin het spelen met de tijd centraal staat. In elke wereld is er wat anders mogelijk op het gebied van tijd, zoals het vertragen van tijd, het achteruit spoelen van de tijd, enzovoort. Op deze manier dien je in meerdere levels enkele puzzelstukjes te verzamelen om uiteindelijk een wereld te voltooien door een volledige puzzel op te lossen met de verzamelde stukjes. De game is voorzien van een prachtige visuele stijl met pasteltinten, een sterke soundtrack en een bijzonder plot.

Braid is al verschenen via Xbox Live Arcade en verschijnt 10 april voor de PC.

 1.   
  wa@'s avatar

  Ik viond Braid helemaal te gek op de 360 dus ik verwahct dat hij op de pc ook wel goed is .

 2.   
  gloudvis's avatar

  Helaas is hij niet op de ps3. Jammer had hem graag gespeeld. Maar kon hem anders toch niet aanschaffen. Heb geen creditcard. ๐Ÿ™

 3.   
  booster666's avatar

  Zag een filmpje op youtube,
  ziet er wel dik uit, je moet echt doordenken soms.

 4.   
  martijn901's avatar

  gloudvis schreef, "Helaas is hij niet op de ps3. Jammer had hem graag gespeeld. Maar kon hem anders toch niet aanschaffen. Heb geen creditcard. ๐Ÿ™ "

  vind het ook jammer dat hij niet op de ps3 ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ