Tien nieuwe screenshots Batman: Arkham Asylum

Batman fans overal ter wereld wrijven zachtjes in hun knuistjes, want naast dat hun favoriete vleermuis een geweldige filmreeks biedt, komt de ridder van de nacht nu met een nieuwe game die hoge verwachtingen schept. De gevleugelde wreker zal zijn handjes flink laten wapperen tegenover al het schorriemorrie dat Gotham City huisvest. Maar, hoe stoer het alter ego van Bruce Wayne ook moge zijn, hij zal niemand doden. Wel geeft hij de ‘bad guys’ een pak slaag waar je u tegen zegt, getuige de tien nieuwe screenshots die hieronder te bewonderen zijn.

[SCREENSHOTS]
Batman: Arkham Asylum kent een eigen verhaal en heeft zodoende niets te maken met eerder verschenen Batman-films. Paul Dini, de schrijver van vele series omtrent DC personages, heeft geholpen bij het schrijven van het verhaal. In de game gaat het goed mis in de Arkham-gevangenis, waardoor iconische helden als The Joker en The Riddler op vrije voeten komen.

De game draait op de bekende Unreal Engine 3 en wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief. De diverse superschurken zullen als boss fights in de game verwerkt worden, waarbij je zowel met je vuisten als met gadgets kunt vechten.

Batman: Arkham Asylum zal in 2009 voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC verschijnen.

 1.   
  wa@'s avatar

  Sorry weet me niet te overtuigen , maar dat komt ook omdat Batman : Begins zo ontzettend tegenviel .

 2.   
  Ken2BE's avatar

  Die vijanden hebben ze hun hersen eruit gehaald. ๐Ÿ˜•

 3.   
  gloudvis's avatar

  De grapics zijn wel goed. Alleen ik ben toch niet zo van dit soort spellen. Al moet ik zeggen dat zelfs filmspellen en andere spellen die ik niet graag speelde. Toch steeds beter worden. En de grapics dragen daarbij zeker een steentje bij. ๐Ÿ™‚

 4.   
  /DareDevil's avatar

  Vette screens ๐Ÿ˜†

 5.   
  martijn901's avatar

  Ik wacht nog tot hij uit komt want ook met deze screenshots weet je nog niet veel want je ziet de grafisch maar de rest niet eigenlijk dus ik wacht op eejn demo dan kan ik hier pas goed van zegge of ik het leuk vind (ben dus nog niet overtuigt door deze screenshots)

 6.   
  lol666lol's avatar

  Ziet er best vet uit

 7.   
  RidvanDuzey's avatar

  Dat Batman wel enige spieren moet hebben in dit pak ok maar over the top sick pack met TE brede bovenbenen, ik vind het niet zo mooi !

 8.   
  s1lenCe's avatar

  Hmm, leuke screenshots. Echter, spreekt Batman me nog steeds niet erg aan.