Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gameplay: Wolfenstein Reveal Trailer

Wolfenstein speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en ook de nazi’s zijn weer van de partij. De nazi’s zijn echter druk bezig met het experimenteren met occulte krachten uit de Veil, een alternatieve werkelijkheid van de stad waarin alles zich afspeelt. Die stad is één groot geheel, waarbij je nieuwe delen vrij kunt spelen door missies en quests te voltooien. Ook kom je zelf af en toe in de andere dimensie van de Veil terecht, waarbij de wereld om je heen een groene waas krijgt en je over speciale krachten kunt beschikken. Gedurende de game word je ook soms bijgestaan door computergestuurde hulptroepen. Hoofdpersoon in Wolfenstein is wederom B.J. Blazkowicz en hij beschikt over enkele bovennatuurlijke krachten om het op te nemen tegen de nazi’s.

Wolfenstein verschijnt in de zomer voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Bekijk nu snel deze Reveal Trailer.

  1.   
    JonsoN's avatar

    Hmm ziet er toch erg leuk uit.. 🙂

  2.   
    wa@'s avatar

    Ja ik kijk er ook naar uit wordt echt een top-shooter samen met Operation Flashpoint 2 en Call of duty Modern Warfare 2 en Bioshock 2 .

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Het ziet er leuk uit. Het echte wolfestein sfeer zit erin maar ik denk niet tot het een van de grooste toppers word. Maar ik ga hem zeker halen. 😉

  4.   
    lucasthebest's avatar

    volgens mij wordt deze wel goed 😀

  5.   
    nickykolkie's avatar

    JonsoN schreef, "Hmm ziet er toch erg leuk uit.. :)"

    ja eigenlijk wel ja
    xD