Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Call of Duty: World at War Zombies Pack Trailer

Call of Duty: World at War keert weer terug naar de Tweede Wereldoorlog, maar de game is anders dan de cliché WWII games die we al vaker hebben gezien. Het spel speelt zich namelijk af in het verre oosten! Net als in Medal of Honor Rising Sun strijd je dit keer tegen de Japanners in plaats van de Duitsers, en daarbij zal je hele andere tactieken moeten gaan gebruiken dan je gewend bent. Treyarch heeft het gedrag van de tegenstanders namelijk aangepast aan de manier van vechten van de Japanners in de Tweede Wereldoorlog.

De singleplayer van CoD: WaW zal de Perks uit de multiplayer van deel 4 gebruiken om de gevechten in singleplayer dynamischer te maken en voor het eerst wordt co-op voor 4 spelers ondersteund. Over de graphics hoeven wij ons in ieder geval geen zorgen te maken: het spel gebruikt dezelfde engine als Call of Duty 4.

Call of Duty: World at War is reeds verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Nintendo DS.

Check snel deze Zombies Pack trailer.

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    Kan niet wachten tot hij voor de PC komt (zal wel paar weken later worden).

  2.   
    Bello 2185's avatar

    Alfa_Warrior schreef, "Kan niet wachten tot hij voor de PC komt (zal wel paar weken later worden)."

    Dacht ik ook meteen aan. 🙁

  3.   
    GutZilla's avatar

    Zoo vet :P!

  4.   
    jungler's avatar

    ik geef het toe : de eerste keer toen ik tegen de zombies vocht was ik bang 😀 warom weet ek niet maar vond ze angstaanjagent 🙂 nu is nazizombies neerhalen gewoon een hobby 🙂

    maar jongens maar ook es wat niets voor cod 4 😀 of moet ik dan bij infiniti ward zijn :p ?

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Deze is veel beter dan die andre meer diepgang. Bij die andre was ik trouwesn bij level 23 gekomen hoop dat het met deze map pack beter word.

  6.   
    brotherNL's avatar

    op het eind staat map pack 1, dus we kunnen er meer verwachten 😉

  7.   
    JayRoen O’neal's avatar

    brotherNL schreef, "op het eind staat map pack 1, dus we kunnen er meer verwachten 😉 "

    Laten we het hopen, want er zijn een hoop zombiefans!

  8.   
    )GN(-Erik's avatar

    Treyarch kan beter gewoon andere games gaan maken, want die zombies verpesten heel de call of duty sfeer 👿 Als je zombies wil knallen ga dan resident evil of zo spelen, maar stop ze niet in een WW2 shooter dat slaat gewoon helemaal nergens op 😡

  9.   
    Tadao's avatar

    wanneer komt deze pack uit? btw t is wel mooi hoe ze gwn een klein stukje map van een normale gebruiken,zo wordje door nazi zombie mode beter in multiplayer xD (zo hebbik bij airfield steeds t huis bewaken,niemand komter meer in 8D XD) khoop nie datje rvoor moet betalen

  10.   
    Aftermath's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Treyarch kan beter gewoon andere games gaan maken, want die zombies verpesten heel de call of duty sfeer 👿 Als je zombies wil knallen ga dan resident evil of zo spelen, maar stop ze niet in een WW2 shooter dat slaat gewoon helemaal nergens op 😡 "

    je hoeft de zombie mode ook niet te spelen als je dat niet wil. 😆 hmm ik vind het wel vet.. ze zouden hier best gewoon een losstaande game van kunnen maken en de cod serie aan infinity ward over laten 🙂

  11.   
    nickykolkie's avatar

    jeuj kan ik weer verder zombieën xD

  12.   
    lucasthebest's avatar

    yes! nog meer zombies knallen 😀

    die drankjes zijn ook leuk 😆

  13.   
    Codename_black's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Treyarch kan beter gewoon andere games gaan maken, want die zombies verpesten heel de call of duty sfeer 👿 Als je zombies wil knallen ga dan resident evil of zo spelen, maar stop ze niet in een WW2 shooter dat slaat gewoon helemaal nergens op 😡 "

    Juist wel, Dit is een aardige vernieuwing in de Call of duty reeks. Zelfs een van de redenen waarom ik Call of duty World at war heb gekocht. die is wat anders and dat zombies knallen in resident evil…Ik vind dat daar te veel diepgang in zit. ik wil meer gedachten loos zombies knallen zoals in Cod waw.

  14.   
    King Brawl's avatar

    Ik dacht eerst op de wii niks te missen, beetje lollige zombies schiete…
    maar dit laat zien dat het gwoon horror stijl heeft en niet zoals de onderbroeklol van Dead Rising
    kutstreek dat ie ni op de wii komt! 👿

  15.   
    MODwarfare2's avatar

    Jammer dat i voor de Wii zo lelijk is:(