Nazi Zombies van Call of Duty: World at War komt naar de iPhone

De nog steeds populaire survival modus van Call of Duty: World at War is geport naar de iPhone en iPod Touch. De welbekende Nazi Zombies spelmodus bleek blijkbaar populair genoeg om als losse app te verschijnen naast de normale iPhone en iPod Touch versie van World at War. De Nazi Zombies game is inmiddels beschikbaar in Apple’s App Store. De zogenaamde ‘Lite’ versie van het spel is gratis te downloaden.


Call of Duty: World at War keert weer terug naar de Tweede Wereldoorlog, maar de game is anders dan de cliché WWII games die we al vaker hebben gezien. Het spel speelt zich namelijk af in het verre oosten! Net als in Medal of Honor Rising Sun strijd je dit keer tegen de Japanners in plaats van de Duitsers, en daarbij zal je hele andere tactieken moeten gaan gebruiken dan je gewend bent. Treyarch heeft het gedrag van de tegenstanders namelijk aangepast aan de manier van vechten van de Japanners in de Tweede Wereldoorlog.

Call of Duty: World at War is reeds verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Nintendo DS.

 1.   
  matti3067's avatar

  Ik heb zelf geen iphone maar vet dat er zoveel games voor komen! Zou je niet denken voor een “mobiel”( als je het nog mobiel kan noemen) 8)

 2.   
  Serg1337's avatar

  een klasgenoot van mij zat dat nog te spelen op een Ipod touch, 2 maanden geleden.. 😆

 3.   
  stuffedgamer's avatar

  dacht dat dit al lang beschikbaar was eigenlijk

 4.   
  Maffia173's avatar

  stuffedgamer schreef, "dacht dat dit al lang beschikbaar was eigenlijk"

  Ja idd.

 5.   
  brend5's avatar

  bedoelen ze de hele game of alleen nazi zombies? want nazi zombies is er allang

 6.   
  LennardF1989's avatar

  Vrij oud nieuws ja, wellicht dat je even duidelijk moet maken dat je bedoeld dat de “Lite”-versie onlangs (ahum… de 16de) is verschenen, de volledige versie al in november vorig jaar.

 7.   
  Mv-Highway's avatar

  Deze app was er al heel lang.

  De LITE versie is alleen nog even toegevoegd, zodat mensen het spel uit konden proberen.