Carice van Houten leent stem aan Heavy Rain

Heavy Rain belooft een interessante game te worden voor de PlayStation 3, die gaat lijken op een interactief verhaal. Bij een interactief verhaal hoort uiteraard ook goede voice acting. Vandaag is bekend geworden dat de Nederlandse actrice Carice van Houten, bekend uit onder andere de films Zwartboek, Minoes en Valkyria, de stem van een van de vrouwelijke personages in zal gaan spreken. Welk personage dat precies zal zijn is nog niet bekend, maar waarschijnlijk gaat het om het personage van de vrouwelijke detective.


Mensen houden van het bestuderen van andere mensen. Heavy Rain doet precies dat, maar combineert dat met de grootste kracht van gaming: je mag nu zelf de keuzes en dus het verhaal maken. Combineer dat met een geweldige engine die virtuele mensen als nooit tevoren op het scherm tovert, een getalenteerd team en een script van 2000 pagina’s en je hebt een game met een ongelofelijke potentie. En dan niet alleen de potentie om geweldig te worden; het heeft ook dat speciale aura van games als Shadow of the Colussus en Okami. Het heeft de potentie om spelers te raken zoals weinig andere games dat doen en zo’n game te worden die we ons over tien jaar nog herinneren. De potentie van Heavy Rain is ‘mind-blowing’.

Wil je meer weten over Heavy Rain? Check dan ook eens onze Fast Forward!

Heavy Rain: The Origami Killer verschijnt op een nog onbekende datum voor de PlayStation 3.

  1.   
    gebruiker50081's avatar

    Lolled ik ga kijken of ik haar stem eruit kan halen ๐Ÿ˜› Er zal denk ik wel wat accent in verborgen zitten

  2.   
    GameAC's avatar

    Ik dacht dat de vrouwelijke detective speciaal gecreerd was voor de demo en dat ze niet in het verhaal zou voorkomen. Dus het is totaal onbekend wiens stem ze gat inspreken, want we kennen nog geen personages.

  3.   
    LXZ-76's avatar

    cod4life schreef, "Lolled ik ga kijken of ik haar stem eruit kan halen ๐Ÿ˜› Er zal denk ik wel wat accent in verborgen zitten"

    Carice kan accentloos engels spreken dus succes daar mee.

  4.   
    Mandamo's avatar

    Carice (L)

  5.   
    ps3 gek's avatar

    Gaaf!! Had er niet eens over nagedacht dat ze de Engelse stem in zou spreken. Ik dacht op het eigenlijk de Nederlandse taal. Is maar goed ook. Want een Nederlands ingesproken game is vaak slechter dan Engels. Wie speelt bijvoorbeeld Uncharted in het Nederlands? ๐Ÿ˜›