Speel S.T.A.L.K.E.R.: Oblivion Lost alsnog

Toen S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl nog S.T.A.L.K.E.R.: Oblivion Lost heette, was het een andere game dan wat we uiteindelijk kregen. Zo waren er meer gebieden, meer soorten tegenstanders en een ander doel.

Oude tijden herleven met S.T.A.L.K.E.R. build 1935, het spel zoals het ergens in 2004 was. De ontwikkelaar heeft zelf besloten deze versie uit te geven; het betreft dus geen illegale versie.

Downloaden van deze versie kan hier.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl logo

In het altijd sfeervolle Tsjernobyl komen weer radioactieve wolken vrij, waarna het leger besluit om een gebied van 30 vierkante kilometer af te zetten dat bekend staat als The Zone. Zo nieuwsgierig als de mens is, begeven steeds meer mensen zich naar The Zone, maar slechts een enkeling keert terug. Nog opvallender is dat ze bijzondere artefacten uit The Zone hebben meegenomen. Al snel ontstaat er een handeltje tussen de mensen die zich in het gevaarlijke gebied wagen, de Stalkers, en wetenschappers die zeer geïnteresseerd zijn in de artefacten. Als speler ben jij zo’n Stalker en aan jou de nobele taak om de geheimen van The Zone te ontrafelen en, nog belangrijker, te overleven!

 1.   
  GraveDevil's avatar

  Is dit een fullgame? Dan download ik hem zeker weten even 🙂

 2.   
  Mrn.'s avatar

  Volgens mij betreft dit het voledige spel ja ;)!

 3.   
  mitchelltje9's avatar

  nice 8)

 4.   
  Hitman047's avatar

  1. Veel teveel parts.
  2. Ongelooflijk trage download.
  3. Vet! 😛

 5.   
  7lotus94's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "1. Veel teveel parts.
  2. Ongelooflijk trage download.
  3. Vet! 😛 "

  haha, gedult is een schone zaak! 🙂