Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned vestigt record

Microsoft heeft vandaag naar buiten gebracht dat de uitbreiding The Lost and Damned voor Grand Theft Auto IV binnen 24 uur al meer geld heeft opgebracht dan welke andere content dan ook op de Xbox Live Marketplace. De verwachtingen vooraf waren al hooggespannen, maar blijkbaar heeft de investering van Microsoft in deze exclusieve nieuwe content zich bijzonder snel terugbetaald.


In The Lost and Damned krijgen we te maken met een nieuw hoofdpersoon, namelijk Johnny Klebitz. Johnny is vice-president van de motorclub The Lost, maar door de afwezigheid van clubleider Billy Grey, die een tijdje mocht gaan afkicken in een lokale kliniek, kreeg Johnny het tijdelijk voor het zeggen. The Lost werd een voortvarende organisatie met een vreedzame manier van zaken doen, terwijl Billy het liever eerst met wapens probeerde te regelen.

Zodra Billy op vrije voeten wordt gesteld, neemt hij de leiding weer over van Johnny en gaat hij zonder pardon weer los met zijn voorkeur voor de gewelddadige aanpak. Dit levert niet alleen gedoe op met een andere beruchte motorbende, maar ook is de relatie tussen Jonny en Billy niet meer wat het geweest is.

Lees voor meer informatie over The Lost and Damned ook eens onze review.

Grand Theft Auto is reeds verschenen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Voor de Xbox 360 is nog extra content verschenen, getiteld The Lost and Damned.

  1.   
    Ken2BE's avatar

    Ja wat had je dan verwacht.

  2.   
    Serg1337's avatar

    De verwachtingen vooraf waren vooraf al hooggespannen…

    volgens mij moet de 1ste woordje “vooraf” weg 😛
    maar dat van GTA4: LaD klinkt logisch… iedereen zat er op te wachten 🙂

  3.   
    ChielB's avatar

    Moet je eens nagaan hoe de verwachtingen vooraf eigenlijk achteraf waren. 😉 Inmiddels gefixed. 8)

  4.   
    Johnnyboy15nl's avatar

    Ik ben erg blij met de content, en hopelijk word de tweede exclusieve content nog cooler dan deze episode! 8) Echt een super investering van Microsoft om dit te doen!

  5.   
    Maotes's avatar

    Dit had je natuurlijk kunnen verwachten. Als de game zelf al heel populair is kan je verwachten dat de content ook heel goed zal uitpakken :).

  6.   
    Ika Q's avatar

    Vind je het gek dat ze binne 24 uur meer verdienen, die DLC is anders de duurste van al die andere downloads.

  7.   
    brotherNL's avatar

    Ika Q schreef, "Vind je het gek dat ze binne 24 uur meer verdienen, die DLC is anders de duurste van al die andere downloads. "

    hoe veel microsoft points dan??

  8.   
    mrxthereal's avatar

    Ja maar het is ook niet zo gek dat het zo veel opbrengt aangezien de prijs ervan nogal hoog is (ik zeg niet te hoog, je krijgt er namelijk ook een hoop voor terug).

  9.   
    Ika Q's avatar

    brotherNL schreef, "

    ”Ika Q” schreef, "Vind je het gek dat ze binne 24 uur meer verdienen, die DLC is anders de duurste van al die andere downloads. "

    hoe veel microsoft points dan??"

    1600 punten. Normaal gaan ze niet hoger dan 1200.

  10.   
    Neolite's avatar

    Het zat er ook echt wel heel dik in dat iedereen met GTA IV deze ”uitbreiding” ging halen. Een compleet nieuw verhaal voor 1600punten is niet zo heel veel. 😉

  11.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ken2BE schreef, "Ja wat had je dan verwacht."

    Ja idd het is gta 😛

  12.   
    plesticmen's avatar

    Logies he:
    GTA Love:P