Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned nu Xbox LIVE Deal of the Week

De downloadable content (DLC) The Lost and Damned voor de Xbox 360-versie van Grand Theft Auto IV vestigde binnen 24 uur al een record. Heb je Grand Theft Auto IV voor de Xbox 360 en beschik je nog niet over The Lost and Damned, dan is er nu goed nieuws.

Tot volgende week maandag is The Lost and Damned namelijk de Xbox LIVE Deal of the Week. Gedurende deze dagen haal je deze extra content met 25% korting in huis, waardoor je 1200 Microsoft Points betaalt in plaats van 1600.


Spelers betreden in Grand Theft Auto IV opnieuw Liberty City, maar dit keer in de schoenen van de Oost-Europese immigrant Niko Bellic. Niko is gelokt door zijn neef met de belofte van grote huizen, glimmende auto’s en andere luxes die men zich in Oost-Europa niet kan veroorloven. Eenmaal aangekomen blijkt neef echter te wonen in de ghetto, rijdt enkel de rijke elite in luxe auto’s en blijkt Amerika even corrupt als thuis. Niko komt terecht in het maffiacircuit en moet de al de rommel van zijn neef opruimen.

Om dat te doen maakt Niko gebruik van zijn mobiele telefoon. Daarmee kan je nu mensen bellen om missie’s aan te nemen, radio te luisteren en date’s te regelen. Om overal in de stad te komen kan je auto’s beroven, maar nu ook gewoon de taxi nemen. Dit allemaal in de naam van realisme, want GTA IV is opeens een stuk minder cartoonesk dan zijn voorgangers. Liberty City is natuurlijk niet hetzelfde als in GTA III. De stad is veranderd en is nu meer het evenbeeld van de metropool New York dan voorheen. Belangrijk is dat het spel zich meer verticaal af zal spelen: spelers kunnen alle gebouwen op, brandtrappen nemen enzovoort, om weg te komen van de politie.

Lees voor meer informatie over The Lost and Damned ook eens onze review.

Grand Theft Auto is reeds verschenen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Voor de Xbox 360 is nog extra content verschenen, getiteld The Lost and Damned.

  1.   
    LXZ-76's avatar

    goeie deal, het is naar mijn mening zijn 1600 punten waard en als je hem dan voor 1200 kan binnen halen.

  2.   
    delta62's avatar

    Lekkere deal, zeker je 1200 puntjes waard!

  3.   
    Bremster's avatar

    Heeft iedereen die hem wilde hem niet al lang gedownload? doe mij bf 1943 maar 😀

  4.   
    Tha Destiny's avatar

    Inderdaad volgens mij heeft iedereen hem eigenlijk gekocht 😛