Nieuwe downloadable content voor The Lord of the Rings: Conquest

Vandaag is er nieuwe downloadable content (DLC) voor The Lord of the Rings: Conquest uitgekomen. De DLC, getiteld het Heroes and Maps Pack, brengt nieuwe heroes en levels. De nieuwe heroes zijn Arwen, Boromir en Gothmog. De meeste kijkers van de Lord of The Rings films zullen Arwen en Boromir wel kennen, maar Gothmog is een stuk onbekender. Hij is een belangrijke Ork die de legers van Minas Morgul leidt. Ook zijn er twee nieuwe levels toegevoegd, namelijk Amon Hen en Battle of the Last Alliance. Ten slotte zijn er twee nieuwe hero arena’s beschikbaar: Weathertop en Minas Tirith.

De DLC is al beschikbaar op de Xbox 360 voor 800 Microsoft Points en spoedig zal het ook, voor een nog onbekende prijs, op de PlayStation 3 beschikbaar zijn.

The Lord of the Rings: Conquest geeft je de controle over diverse personages en wezens uit de trilogie en plaatst je op de meest beroemde strijdvelden. Van trollen tot Oliphaunts, tot de Balrog en zelfs Sauron, praktisch het hele universum is speelbaar met tot wel 150 characters tegelijk on-screen. Met maximaal 8 spelers kan er online gestreden worden en daarnaast kent de game ook een co-op mode voor vier spelers, zowel online als via split-screen. Pandemic belooft volop scenario’s om door te werken, waaronder een campaign die je laat zien wat er zou gebeuren als Sauron de controle kreeg over de One Ring.

Lees meer over The Lord of the Rings: Conquest in onze epische review!

The Lord of the Rings: Conquest is verkrijgbaar voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo DS.

  1.   
    Machtaman's avatar

    Vorige week zag ik hem al staan dat ie al downloadable was 😮

  2.   
    R1chardTM's avatar

    😳 Nee hoor pas sinds 26/02 beschikbaar.

  3.   
    Maotes's avatar

    Wel vet, vooral die Ork. Orks zijn wel m’n lieverlingspersonages als je er mee kan spelen denk ik zo, aangezien het heel nieuw is, en op een gegeven moment word je de standaard personages wel zat.