Tijdelijke prijsverlaging voor Xbox 360-versie Braid

De bijzondere puzzelgame Braid, waarin het manipuleren van de tijd een grote rol speelt, werd vorig jaar zeer enthousiast onthaald op Xbox Live. Voor alle Xbox 360-gamers die deze game nog niet hebben dient zich een uitgelezen kans aan, want Major Nelson laat weten dat Braid vanaf vanmiddag “Deal of the Week” is. Hierdoor is deze game een week lang met 33% korting te koop via Xbox Live Arcade. Braid kost zodoende tijdelijk 800 Microsoft Points, in plaats van het normale tarief van 1200 punten.

De aanbieding is alleen geldig voor Xbox Live Gold-leden. In de komende weken kunnen we nog meer content als “Deal of the Week” verwachten, waaronder extra content voor Ninja Gaiden II en Project Gotham Racing 4. Ook de Xbox Original Fable zal binnenkort een week lang afgeprijsd worden.

Braid is een bijzonder creatieve game, waarin het spelen met de tijd centraal staat. In elke wereld is er wat anders mogelijk op het gebied van tijd, zoals het vertragen van tijd, het achteruit spoelen van de tijd, enzovoort. Op deze manier dien je in meerdere levels enkele puzzelstukjes te verzamelen om uiteindelijk een wereld te voltooien door een volledige puzzel op te lossen met de verzamelde stukjes. De game is voorzien van een prachtige visuele stijl met pasteltinten, een sterke soundtrack en een bijzonder plot.

Braid is al verschenen via Xbox Live Arcade en verschijnt 31 maart voor de PC.

  1.   
    R1chardTM's avatar

    Hmm heb nog wat punten over, maar denk niet dat ik die nog lang zal hebben. 😆

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Echt een aanrader, geweldig spel en leuke doordachte verhaallijn er zelfs bij. Best een koopje nu voor 800 punten. 8)