PC-versie Braid verschijnt 31 maart

Braid was een van de toppers op Xbox Live Arcade vorig jaar. De breinbrekende puzzels, het spelen met de tijd, de bijzondere visuele stijl… genoeg ingrediënten voor een zeer vermakelijk spel. Goed nieuws is er dan ook voor PC-gamers, want spoedig zal Braid ook voor de PC verschijnen.

Vandaag is namelijk bekend geworden dat de PC-versie van Braid op 31 maart zal verschijnen. De game zal eerst alleen via de downloadservice Impulse van uitgever Stardock te downloaden zijn, tegen een vergoeding van $19,95. De verwachting is dat de game iets later ook via Steam uitgebracht zal worden.

Braid is een bijzonder creatieve game, waarin het spelen met de tijd centraal staat. In elke wereld is er wat anders mogelijk op het gebied van tijd, zoals het vertragen van tijd, het achteruit spoelen van de tijd, enzovoort. Op deze manier dien je in meerdere levels enkele puzzelstukjes te verzamelen om uiteindelijk een wereld te voltooien door een volledige puzzel op te lossen met de verzamelde stukjes. De game is voorzien van een prachtige visuele stijl met pasteltinten, een sterke soundtrack en een bijzonder plot.

Braid is al verschenen via Xbox Live Arcade en verschijnt 31 maart voor de PC.

  1.   
    NightHawk's avatar

    echt een vet spelletje! Wel redelijk duur 😛