Gerucht: Forza Motorsport 3 verschijnt eind 2009

We hebben vandaag weer een sappig gerucht om te verwerken, want volgens bronnen binnen Microsoft is men van plan om Forza Motorsport 3 eind dit jaar uit te brengen als een van de grote Xbox 360-titels tijdens de feestdagen. Forza 3 is nog nooit bevestigd door Microsoft, maar dankzij een lek bij Intellisponse vorig jaar juni en een mededeling begin dit jaar, ziet het er naar uit dat de officiΓ«le aankondiging niet lang meer op zich zal laten wachten.

De kans lijkt groot dat Microsoft de Game Developers Conference, die van 23 tot en met 27 maart in San Francisco plaats zal vinden, gebruikt om meer te onthullen van hun first-party line-up voor de feestdagen.

Forza Motorsport 3 moet volgens de eerste berichten meer dan honderd verschillende circuits bevatten en kent een wagenpark van niet minder dan vierhonderd auto’s. Dit zou ook nog eens op twee discs komen te staan, aangezien niet alle content op een enkele DVD zou passen. De game verschijnt op een nog onbekende datum voor de Xbox 360.

  1.   
    VkraM16's avatar

    Laten we dat hopen het is wel (vindt ik) 1 van de beste racegames . πŸ˜‰

  2.   
    Chikin's avatar

    YES deel 1 heb ik alleen gespeelt deel 2 niet πŸ™ ik heb geen xbox360 xD geen geld πŸ˜›

  3.   
    Kilerden's avatar

    die ga ik zeker halen!

  4.   
    jungler's avatar

    das een mooie game gaste πŸ™‚

  5.   
    cyberman12's avatar

    Forza 2 is naar mijn mening de beste race game ooit. Alles speelt gewoon zΓ³ lekker. Vond GT5 proloog zo’n grote teleurstelling. De gameplay (dus puur het rijden) is naar mijn mening zo veel slechter dan die van Forza 2. Ik kijk uit naar Forza 3 πŸ˜‰

  6.   
    TotalPicnic's avatar

    ik vrees dat we alleen nieuwe auto’s en tracks kunnen verwachten…
    de gameplay grensde al aan het perfecte

  7.   
    DutchFreeze's avatar

    lijkt me wel leuk, maar ik heb eerst een laptop nodig, voor dat het einde van de zomervakantie er is(dan heb ik hem nodig voor me opleiding… πŸ™‚ )… en ik wil niet zon k ding waar je geen fuk mee kan dus ik moet nog ff sparen 😳

  8.   
    VkraM16's avatar

    ”veyron92″ schreef, "ik vrees dat we alleen nieuwe auto’s en tracks kunnen verwachten…
    de gameplay grensde al aan het perfecte"

    ik weet alleen dat er nieuwe auto’s erbij komen de auto’s van Forza 2 komen als het goed is ook in Forza 3 voor πŸ˜‰