Bloed, zweet en waterverf in Japanse opening cinematic Street Fighter IV

In voorafgaande trailers hebben we al mogen genieten van de waterverfachtige stijl van Street Fighter IV, en nu is de Japanse versie van de opening cinematic van dit spel opgedoken, uiteraard in dezelfde stijl. Gelukkig hoef je nog maar een dag of twaalf te wachten totdat je dit filmpje in full HD op je eigen tv kunt zien, want het spel komt op 20 februari uit.

Hadouken! is terug! Street Fighter IV neemt je weer mee terug naar de wereld van Street Fighter. Deel 4 is nog altijd trouw aan de bekende principes van de serie. Zo speelt het spel nog steeds 2D, zijn de vuurballen terug en bekende moves en personages uit deel 2 en 3 maken hun terugkeer. Maar er is ook vernieuwing te vinden, zoals de Revenge Gauge, de mogelijkheid om online te knokken en de nieuwe 3D look.

Wil je nu al meer weten over Street Fighter IV? Lees dan onze uitgebreide 2009 Fast Forward en hands-on preview!

Street Fighter IV verschijnt op 20 februari voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een releasedatum voor de PC-versie is nog niet bekend.

 1.   
  DutchFreeze's avatar

  ik snap best dat die jappanners dit leuke games vinden, maar moeten ze het perse exporteren naar de EU?

 2.   
  /DareDevil's avatar

  Man deze game wordt bruut 😆

 3.   
  /DareDevil's avatar

  ®uben schreef, "ik snap best dat die jappanners dit leuke games vinden, maar moeten ze het perse exporteren naar de EU?"

  Echt een kutopmerking. Wat jij wil zeggen is dus dat fighting games hier totaal niet populair zijn en dat ook bijna niemand in nederland Street fighter delen op zijn Snes heeft gehad? Weet waar je over praat als je een comment achterlaat 😉

 4.   
  GutZilla's avatar

  Ziet er BREED uit maar omg dat deuntje :…spacende tjaps 😛 heb vandaag trouwens nog streetfighter turbo op de SNES gespeeld(had niks te doen en geen zin in XBOX360 of wii LOL 😆 ). Corny titel BTW. 🙄

 5.   
  Ika Q's avatar

  ®uben schreef, "ik snap best dat die jappanners dit leuke games vinden, maar moeten ze het perse exporteren naar de EU?"

  Jah dat moet, omdat Street Fighter vroeger populair is. En met deel 4 is dat nog steeds.

 6.   
  amine98324's avatar

  heb liever tekken6