EA zwijgt omtrent geruchten PS3-versie Mass Effect 2

Mass Effect 2 is volgens de meest recente berichten al in ontwikkeling, al is het nog onzeker voor welke platformen dit tweede deel zal verschijnen. EA-baas John Riccitiello liet tijdens de formele aankondiging van Mass Effect 2 weten dat het een multiplatform game wordt, maar hij gaf geen specifieke platformen aan.

Ondanks de vele vragen door deze onduidelijkheid weigert EA haar mond ook maar lichtelijk open te doen met betrekking tot een eventuele PlayStation 3-release. Mass Effect 2 komt medio 2010, dus het kan nog wel even duren voordat we hier meer over zullen horen.

Mass Effect 2 gaat verder waar het eerste deel stopte. Het verhaal neemt je weer mee naar de wereld die men inmiddels kent van Mass Effect om hier weer genoeg actie te beleven. Over specifieke verhaalelementen is nog niet veel bekend, maar het is al aangekondigd dat er grondig gekeken is naar enkele gameplaytechnieken. De quests en vooral de sidequests zijn nu beter uitgewerkt en zouden een completer geheel moeten vormen. Over het algemeen zijn er veel kleine aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd, wat samen met de bekende geweldige graphics en wederom een onbetwist ijzersterk verhaal vast weer een topper oplevert.

Mass Effect 2 komt in het eerste kwartaal van 2010 uit, voorlopig is het alleen zeker dat er een Xbox 360 versie komt. Een PC-versie wordt later in het jaar verwacht.

  1.   
    GameAC's avatar

    Zwijgen is beter dan ontkennen. Ik schat de kans 80%

  2.   
    The Beaver's avatar

    Hmm, aangezien het succes van Mass effect 1,:O, Jep hij komt vast en zeker wel voor de Ps3 kan niet anders,:P