Ritmische overwinningen op nieuwe screenshots Patapon 2

De Patapon komen binnenkort voor een tweede keer naar de PlayStation Portable, want medio februari verschijnt Patapon 2, het vervolg op de populaire ritmische actiegame Patapon die vorig jaar verscheen. In Patapon 2 zal je wederom met diverse drumbeats de Patapon aansturen om zo diverse missies succesvol af te sluiten. Vandaag krijgen we een aantal nieuwe screenshots te zien.

Patapon 2 is het vervolg op de populaire ritmische actiegame Patapon uit 2008. De Patapon zijn kleine wezens die, ondanks hun schattige uitstraling, fanatieke strijders zijn. Ze zijn alleen aan te sturen door drumbeats van hun God. Jij als speler bent de “Almighty” die de Patapon kan leiden door middel van ritmische drummuziek. Door verschillende soorten beats kan je de Patapon opdracht geven om bijvoorbeeld te lopen, aan te vallen, te verdedigen, terug te trekken of magie te gebruiken.

Zodoende vormt de game een combinatie van ritme, actie en strategie, waarbij je een steeds sterker leger van Patapon opbouwt en ze in verschillende missies naar de overwinning moet leiden met de aanstekelijke geluiden van diverse drumbeats. Dit alles in een abstracte, stijlvolle omgeving, gecreëerd door de Franse artiest Rolito.

Patapon 2 verschijnt op 19 februari voor de PlayStation Portable.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Sarge's avatar

  Heb nog nooit van deze game gehoord… 🙁 Maar het lijkt me echt leuk om het is te spelen 8) 😆

 2.   
  jungler's avatar

  dit spel is fijn geloof me 😆

 3.   
  Stranqer's avatar

  het ziet er niet egt geweldig uit…

 4.   
  RinusReetRidder's avatar

  Het ziet er prima uit, waarom zou het een andere stijl of ‘betere’ graphics moeten hebben dan? Dit draait allemaal om gameplay. 8)

 5.   
  7lotus94's avatar

  Lijkt me erug leuk om een keer te proberen! 🙂