Patapon 2 krijgt remaster voor PlayStation 4

Patapon is zo’n serie die jarenlang stil bleef, totdat ineens de aankondiging kwam dat het eerste deel als remaster naar de PlayStation 4 zou komen. Dat is inmiddels gebeurd, en daarna werd het weer stil rondom de franchise. Opnieuw komt er echter een einde aan die stilte: Sony kondigt aan dat Patapon 2 ook richting de (nu nog) current-gen console.

In Patapon 2 speel je een godheid, en wordt een groepje onderdanen aangevallen door een Kraken. Ze stranden in een vreemd land en willen graag naar Earthend, het beloofde land. Aan jou dus de taak om hen daar naartoe te leiden met behulp van ritmische trommelcommando’s.

De Patapon-serie begon ooit als exclusieve serie voor de PlayStation Portable, maar de PlayStation 4 heeft natuurlijk beduidend betere verkoopcijfers. De remaster van het eerste deel was voor velen dus de eerste kennismaking met Patapon, en over een paar dagen kunnen nieuwe en oude fans genieten van het tweede deel. Jazeker, over een paar dagen: de PlayStation 4-versie van Patapon 2 verschijnt namelijk op 30 januari al!

  1.   
    Anoniem-1553011565's avatar

    pon

    pon

    pata

    pon

  2.   
    KingKamekTheGreat's avatar

    Wauw, over nostalgie gesproken, zeg! Deze game vond ik vroeger zo leuk op de PSP! Weten jullie al iets over de prijs van deze remaster?

  3.   
    kanniet's avatar

    Nintendo Switch aub, ideaal voor onderweg

  4.   
    Anoniem-5820758's avatar

    @kanniet: Genre
    Actie
    Uitgever
    Sony Interactive Entertainment Europe
    Ontwikkelaar
    Sony Interactive Entertainment Japan