Tom Clancy’s H.A.W.X. krijgt definitieve Europese releasedatum

Nog een paar weken geduld en dan ligt Tom Clancy’s H.A.W.X. in de Europese winkels. Snelle dogfights en nog meer sensatie op hoog niveau moeten van H.A.W.X. een echte topper gaan maken en veel gamers kijken dan ook al tijden uit naar de release van deze game.

Eerder vandaag kregen we al nieuwe screenshots te zien en nu heeft Ubisoft ook de definitieve Europese releasedatum onthuld: 6 maart.

In Tom Clancy’s H.A.W.X. heb je de keuze uit meer dan 50 vliegtuigen om heftige dogfights aan te gaan op grote hoogte. De game speelt zich af in 2012, in een wereld die steeds meer afhankelijk wordt van Private Military Companies (PMC’s). Door de toenemende macht van deze militaire bedrijven staan we op de rand van een wereldwijd conflict.

HAWX maakt gebruikt van een Enhanced Reality System (ERS), dat zorgt voor diverse radars, detectie van inkomende raketten, een anti-crash systeem, damage control, een tactical map, informatie en de mogelijkheid om je door de computer gestuurde eskader vliegtuigen orders te geven. Er is echter ook een Assistance Mode om te gebruiken, waarmee de ERS voor maximale veiligheid zorgt. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk assistentie krijgt bij het vliegen. Zonder de Assistance Mode heb je veel meel controle en vrijheid, maar loop je ook een groter risico zonder de volledige ERS-bescherming.

Vrees niet dat je er in HAWX alleen voor zult staan, want de game ondersteunt ook co-op voor vier spelers, waarbij een speler op elk moment in de campaign kan stappen. Er is ook een Versus mode om online met maximaal zestien spelers te strijden voor ervaringspunten en in-game geld, dat te gebruiken is om nieuwe wapens vrij te spelen.

Wil je meer weten over Tom Clancy’s H.A.W.X.? Vlieg dan mee met onze hands-on preview en Fast Forward!

Tom Clancy’s H.A.W.X. verschijnt 6 maart voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Wouter's avatar

    Oh, ik dacht 26 februari. Nog iets langer wachten dan. ๐Ÿ™‚

  2.   
    gouanoz's avatar

    gelukkig is het maar 1 week en niet een maand ofzo

  3.   
    joramovic's avatar

    dan komt ie bijna gelijktijdig uit samen met empire total war, en 110 euro op een weekje is net iets te veel want ik moet ook nog andere games kunnen kopen ๐Ÿ˜› zoals codwaw en lotr conquest
    dus dl ik misschien empire total war wel eerst

  4.   
    ..:BlackPanther:..'s avatar

    Gruwelijke Game alleen nog ffies wachten ๐Ÿ˜€

  5.   
    zultrax's avatar

    dat is wel jammer wilde hem op de dag van de release halen… ik ga toch maar voor empire total war ๐Ÿ™„

  6.   
    Maotes's avatar

    6 maart? Mooi, even sparen. Meteen op release kopen. Wel eerst even geld aftroggelen van m’n ouders :P.

  7.   
    DutchFreeze's avatar

    nou gaat het wel moeilijk worde…
    empire total war of hawx ๐Ÿ˜•

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    het is bijna zover nog effies wachten ๐Ÿ˜€