Tom Clancy’s H.A.W.X. vandaag voorzien van US Eagles pack

Tom Clancy’s H.A.W.X. zal vandaag voorzien worden van een pakket met nieuwe vliegtuigen, zo laat Ubisoft weten. Het US Eagles pack, zoals de downloadable content heet, verschijnt vandaag op Xbox Live en het PlayStation Network tegen een vergoeding van respectievelijk 400 Microsoft Points of 4,99 euro. Er werd niet gesproken over extra content voor de PC-versie.

In het US Eagles pack zitten vijf nieuwe vliegtuigen: de SR-71 Blackbird, de F-111 Aardvark, de A-12 Avenger (een stealth bomber prototype), de F-15 Peak Eagle variant en de F-4 Phantom II.

Tom Clancy's H.A.W.X. logo

In Tom Clancy’s H.A.W.X. heb je de keuze uit meer dan 50 vliegtuigen om heftige dogfights aan te gaan op grote hoogte. De game speelt zich af in 2012, in een wereld die steeds meer afhankelijk wordt van Private Military Companies (PMC’s). Door de toenemende macht van deze militaire bedrijven staan we op de rand van een wereldwijd conflict.

HAWX maakt gebruikt van een Enhanced Reality System (ERS), dat zorgt voor diverse radars, detectie van inkomende raketten, een anti-crash systeem, damage control, een tactical map, informatie en de mogelijkheid om je door de computer gestuurde eskader vliegtuigen orders te geven. Er is echter ook een Assistance Mode om te gebruiken, waarmee de ERS voor maximale veiligheid zorgt. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk assistentie krijgt bij het vliegen. Zonder de Assistance Mode heb je veel meel controle en vrijheid, maar loop je ook een groter risico zonder de volledige ERS-bescherming.

Vrees niet dat je er in HAWX alleen voor zult staan, want de game ondersteunt ook co-op voor vier spelers, waarbij een speler op elk moment in de campaign kan stappen. Er is ook een Versus mode om online met maximaal zestien spelers te strijden voor ervaringspunten en in-game geld, dat te gebruiken is om nieuwe wapens vrij te spelen.

Onze mening over Tom Clancy’s H.A.W.X. vind je in onze review.

  1.   
    Super Gamer's avatar

    jamr niet voor de pc 😡

  2.   
    mazterman's avatar

    koop toch een console !!! altijd eerste en beste kwalitiet !! no nub gerantie ook die kunnen het meestal toch niet betalen hahaha XD

  3.   
    7lotus94's avatar

    mazterman schreef, "koop toch een console !!! altijd eerste en beste kwalitiet !! no nub gerantie ook die kunnen het meestal toch niet betalen hahaha XD"

    Ik geloof dat je het hier mis hebt, het komt idd vaak voor dat de consules eerder spellen krijgen, maar over de kwaliteit valt te twisten! Ik denk dat de pc een betere kwaliteit heeft

    Op dit moment vind ik Crysis Warhead het mooiste spel wat er is, en die is alleen voor de pc uitgekomen…