Nieuwe details Deus Ex 3 bekend

De Deus Ex serie is alom bejubeld. Het derde deel is inmiddels in ontwikkeling en langzaam maar zeker komen er meer details los. Overigens is dit derde deel van serie niet meer in handen van Warren Spector, de man achter de eerste twee delen.

Deus Ex 3 logo

In Deus Ex 3 wordt de wereld geregeerd door grote bedrijven die machtiger zijn geworden dan regeringen wereldwijd. Er zijn samenzweringen die deze bedrijven tegen elkaar op zetten. Het werk van Adam Jensen, de hoofdpersoon, wordt aangevallen en dan begint het verhaal. Het is gezegd dat de belangrijkste vijand lijkt op Jensen.

Tevens is bekend geworden dat er squad-based gameplay betrokken is bij de nieuwe Deus Ex. Een aantal A.I. soldaten staan aan jou kant en luisteren naar jou orders. Ook vrouwen zullen een grote rol spelen. Sommige zullen je helpen, andere zullen je verleiden en bedriegen. Dat zal afhangen van jouw acties in de game. Er zullen ook bossfights zijn. De moeilijkheidsgraad daarvan is evens afhankelijk van je voorgaande acties.

Deus Ex 3 verschijnt op een nog onbekende datum, in ieder geval voor de PC.

  1.   
    NoFearz's avatar

    deus ex 1 is een van de beste spellen gemaakt ook al heeft het lak aan graphics

  2.   
    Dy-88's avatar

    Deus Ex betekent in het latijn letterlijk: ”Oude God”
    waar slaat dat op?
    kijk call of duty betekent tenminste wat,,,..

  3.   
    M@tthijs's avatar

    ”Dy-88″ schreef, "Deus Ex betekent in het latijn letterlijk: ”Oude God”
    waar slaat dat op?
    kijk call of duty betekent tenminste wat,,,.."

    Hoe kom je daarbij… :s

    ‘ex’ betekent in het latijn uit.

    Uit god is de vertaling dus van de titel van de game.

  4.   
    Rise Against's avatar

    laten we hopen dat het beter word dan deel 2. Ook hoop ik ook dat er weer gewerkt word aan een nieuwe thief, van dezelfde makers. Deel 3 was gewoon te vet voor woorden

  5.   
    bubelss's avatar

    jammer dat ze een oude titel nog weer eens uit het stof halen en er weer een nieuw deel bij maken, ik was het al weer helemaal vergeten dat deus ex bestond. zou het niet gewoon leuker zijn dat je met frisse nieuwe titels komt… ?