Mass Effect 2 zal hoogstwaarschijnlijk in 2009 verschijnen

Het feit dat Bioware heeft aangekondigd dat het in maart op de Games Developers Conference gaat spreken over Mass Effect 2, heeft de gemoederen inmiddels aardig bezig gehouden. Er was al bekend dat Mass Effect een trilogie zou zijn, dus heel erg vreemd is het niet dat het tweede deel er nu snel aan zit te komen. Op de Conference zal er een uur lang door Bioware over het leveldesign van de game gesproken worden. Aan dit nieuws is dus de verwachting gekoppeld dat Mass Effect 2 nog dit jaar gaat verschijnen.

Mass Effect 2 gaat verder waar het eerste deel stopte. Het verhaal neemt je weer mee naar de wereld die men inmiddels kent van Mass Effect om hier weer genoeg actie te beleven. Over specifieke verhaalelementen is nog niet veel bekend, maar het is al aangekondigd dat er grondig gekeken is naar enkele gameplaytechnieken. De quests en vooral de sidequests zijn nu beter uitgewerkt en zouden een completer geheel moeten vormen. Over het algemeen zijn er veel kleine aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd, wat samen met de bekende geweldige graphics en wederom een onbetwist ijzersterk verhaal vast weer een topper oplevert.

Mass Effect 2 komt op nog onbekende datum uit, voorlopig alleen voor de Xbox 360.

  1.   
    Neolite's avatar

    Ik kan echt niet wachten op deel 2. 😮 Ik heb deel 1 tig keer overnieuw gespeeld.

  2.   
    Ariose's avatar

    Dat is te vroeg! Ik moet eerst nog deel één uitspelen. 😛

  3.   
    Bello 2185's avatar

    Geweldig game! 😀 Heb deel 1 kapot gespeeld. Ik hoop alleen wel dat de PC versie niet een jaar extra duurt.

  4.   
    Ment@l's avatar

    ”Bello 2185″ schreef, "Geweldig game! 😀 Heb deel 1 kapot gespeeld. Ik hoop alleen wel dat de PC versie niet een jaar extra duurt."

    indeed de pc versie moet gelijk komen 😮

  5.   
    Neolite's avatar

    Ariose schreef, "Dat is te vroeg! Ik moet eerst nog deel één uitspelen. :P"

    Schaam je, je hoort dit spel al lang gespeeld te hebben. 😛

  6.   
    mrxthereal's avatar

    Ment@l schreef, "

    ”Bello 2185″ schreef, "Geweldig game! 😀 Heb deel 1 kapot gespeeld. Ik hoop alleen wel dat de PC versie niet een jaar extra duurt."

    indeed de pc versie moet gelijk komen 😮 "

    Ik had ergens gelezen dat dit heel goed zou kunnen gebeuren 😀 . En ik hoop dat dit nieuws waar is want dit is echt een 1st-day-buy voor mij.

  7.   
    )GN(-Erik's avatar

    In deel 1 had ik alleen maar dat pistooltje gebruikt, en toch heel de game uitgespeeld 😆 Ik kan niet wachten op deel 2. Ik hoop wel dat ze genoeg tijd er aan besteden om alle bugs er uit te halen, want in deel 1 zaten er nog best veel 😉

  8.   
    JonsoN's avatar

    )GN(-Erik schreef, "In deel 1 had ik alleen maar dat pistooltje gebruikt, en toch heel de game uitgespeeld 😆 Ik kan niet wachten op deel 2. Ik hoop wel dat ze genoeg tijd er aan besteden om alle bugs er uit te halen, want in deel 1 zaten er nog best veel 😉 "

    Inderdaad bij dat pistooltje kun je alleen zoomen, , bij de rest niet?.. begreep er geen donder van, sniper rifle was al helemaal overbodig 😛 heb t spel ook uitgespeeld met pistol only.. ;p