Fable II patch verhelpt een hoop bugs

We wisten al een tijdje dat Fable II een patch zou krijgen en ook wisten we sinds een paar dagen geleden dat de patch niet ver weg meer was. Deze informatie klopt helemaal, want vandaag is deze patch voor Fable II verschenen. Lionhead heeft laten weten wat de patch allemaal teweeg brengt en dit is hieronder beschreven.

    The Ritual/Monk’s Quest: Het problem waardoor de Abbott niet meer reageerde als je Oakfield te snel verliet is verholpen. Spelers die het probleem al in hun save game hebben kunnen ook gewoon verder spelen.
    Rescuing Charlie/Rescue My Baby: Na het redden van Charlie kun je nu gewoon weer met spelobject omgaan.
    Guild Cave chest: Alle problemen die het verkrijgen van speciale items van de Collector’s Edition, website of het Chicken Kickin’ spel verstoorden zijn nu verholpen. Spelers die het probleem al in hun save game hadden kunnen de items nu ook gewoon ophalen.
    The Spire (Pt2): Het probleem waardoor de kapitein van het schip niet meer reageerde is verholpen.
    The Hero of Skill (Pirate King): Het probleem waardoor je tijdens deze quest vast kwam te zitten is verholpen.
    T.O.B.Y./Trouble In Bloodstone: Het probleem waardoor je tijdens deze quest vast kwam te zitten is verholpen.
    Kind: Je kind zal nu nooit meer het doel van een assassin worden.
    Furniture Shop: De winkel in Albion (Bowerstone) zal nu altijd wat te koop hebben.

Naast al deze verbeteringen voert de patch nog meer optimalisaties door, al heeft men niet gemeld wat er voor de rest verbeterd wordt met de patch.

Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Fable 2 is inmiddels verschenen voor de Xbox 360.

  1.   
    Neolite's avatar

    Hier zat ik op te wachten 🙂

  2.   
    joramovic's avatar

    ik heb hem niet nodig, heel het spel uitgespeeld zonder een bug tegen te komen

  3.   
    TotalPicnic's avatar

    temple of bussiness and yodeling XD
    geweldig