Hideo Kojima werkt aan twee nieuwe games

Hideo Kojima, de man achter de Metal Gear Solid Saga werkt aan twee nieuwe games. Nadat hij Old Snake heeft achtergelaten was het vooralsnog een mysterie wat zijn volgende stap zou zijn.

In een interview heeft Kojima verteld dat hij bezig is met een game die de stijl zou hebben van iets uit waar zijn team aan gewerkt heeft in het verleden. Het kan dus zomaar een nieuwe Zone of the Enders zijn. Het gerucht gaat ook nog dat Hideo Kojima bezig is met een shooter. Dit kan dus de reden zijn van zijn bezoekjes aan een aantal shooter ontwikkelaars vorige maand. Kojima zou langs zijn gegaan bij Infinity Ward. Ook is er deze maand een mysterieuze trailer uitgebracht die sterk insinueerde op een Metal Gear-titel op de Xbox.

Laten we hopen dat 2009 ons een paar hele mooie titels brengt van dit genie.

  1.   
    Darkknight's avatar

    aaah aub naar xbox aaaaaah die game is heilig xD

  2.   
    DaxPg's avatar

    Helemaal mee eens. Ik heb zelf geen Xbox maar ik ben wel sterk van mening dat de Xbox-bezitters ook moeten genieten van deze game. Ik raad iedereen echter wel aan om in elk geval MGS 1 2 en 3 eens te gaan spelen. Dan komt 4 compleet tot zijn recht.

  3.   
    HyPnOTiZeR's avatar

    Ik hoop niet dat het naar 360 gaat, want het moet een PS3 exclusive blijven. Tenzij M$ weer hopen geld gaat geven..

  4.   
    /DareDevil's avatar

    HyPnOTiZeR schreef, "Ik hoop niet dat het naar 360 gaat, want het moet een PS3 exclusive blijven. Tenzij M$ weer hopen geld gaat geven.."

    WTF maakt het uit of die naar microsoft gaat hoe meer mensen ervan kunnen genieten hoe beter hetzelfde gebeurde ook met Bioshock ik gunde PS3 bezitters ook zon ervaring dus hoe op met dat kut fanboygezeik 😕

  5.   
    Darkknight's avatar

    Bommeltje schreef, "

    ”HyPnOTiZeR” schreef, "Ik hoop niet dat het naar 360 gaat, want het moet een PS3 exclusive blijven. Tenzij M$ weer hopen geld gaat geven.."

    WTF maakt het uit of die naar microsoft gaat hoe meer mensen ervan kunnen genieten hoe beter hetzelfde gebeurde ook met Bioshock ik gunde PS3 bezitters ook zon ervaring dus hoe op met dat kut fanboygezeik 😕 "

    kijk jou mag ik wel xD

  6.   
    /DareDevil's avatar

    Haha eindelijk iemand die het met me eens is btw The Dark Knight is de meest masterlijke film ooit naar mijn mening 😉

  7.   
    Darkknight's avatar

    Bommeltje schreef, "Haha eindelijk iemand die het met me eens is btw The Dark Knight is de meest masterlijke film ooit naar mijn mening 😉 "

    ja toch the joker is ook erg goed gespeeld 😛

  8.   
    /DareDevil's avatar

    Darkknight “][quote=”Bommeltje schreef, "Haha eindelijk iemand die het met me eens is btw The Dark Knight is de meest masterlijke film ooit naar mijn mening 😉 "

    ja toch the joker is ook erg goed gespeeld :P[/quote]

    Ja ik had nooit verwacht dat heath zo goed kon spelen. Omdat hij nog nooit zon rol als The Joker heeft gespeeld. The Joker is wel de beste Comic Villain ooit 😆

  9.   
    R1chardTM's avatar

    Ik smeek iedereen laat dit inderdaad doorgaan. Zal voor de Xbox 360 gebruikers echt geweldig zijn, maar voor de PlayStation 3 gebruikers wat minder.

  10.   
    Mattmerize's avatar

    Ik wil graag zien dat de MGS saga een PS3 exclusive blijft. Er moeten verschillen blijven tussen de consoles, en als geen enkele game meer een exclusive is kan dat niet meer. En alsnog, PS3-bezitters gunnen MGS4 en komende MGS-games echt wel aan Xbox 360-bezitters hoor…het enige wat ze hoeven te doen is een PS3 kopen!

  11.   
    /DareDevil's avatar

    Echt alsof er niet genoeg exclusives zijn voor de ps3 MGS is al eens op de xbox en gamecube geweest dus dit is echt niet meer zon echte PS3 exclusive dan heb ik het over de hele reeks MGS

  12.   
    DaxPg's avatar

    Anders doen we ruilen… de PS3 krijgt die van de xbox en andersom. goede deal toch. Ik ben het er wel mee eens dat er verschil moet zijn en sommige exclusives moeten dat ook blijven, maar als MGS van zou ik toch graag de game voor jullie 360 eigenaardigjes willen zien.

  13.   
    Ika Q's avatar

    Bommeltje schreef, "Echt alsof er niet genoeg exclusives zijn voor de ps3 MGS is al eens op de xbox en gamecube geweest dus dit is echt niet meer zon echte PS3 exclusive dan heb ik het over de hele reeks MGS"

    De MGS-reeks kwam idd ook op andere consoles. Maar die voegde daarbij ook niet zo veel. Het waren allemaal wat achtergrond verhalen of ze gingen een andere weg in. De echte MGS-gevoel krijg je echt als je van MGS 1 t/m 4 speelt (en die allemaal op playstation uitkwamen). De MGS deed het best behoorlijk slecht op de normale xbox en kojima ziet er ook niet in om losse delen van mgs op de 360 uit te brengen.

  14.   
    /DareDevil's avatar

    Ika Q schreef, "

    ”Bommeltje” schreef, "Echt alsof er niet genoeg exclusives zijn voor de ps3 MGS is al eens op de xbox en gamecube geweest dus dit is echt niet meer zon echte PS3 exclusive dan heb ik het over de hele reeks MGS"

    De MGS-reeks kwam idd ook op andere consoles. Maar die voegde daarbij ook niet zo veel. Het waren allemaal wat achtergrond verhalen of ze gingen een andere weg in. De echte MGS-gevoel krijg je echt als je van MGS 1 t/m 4 speelt (en die allemaal op playstation uitkwamen). De MGS deed het best behoorlijk slecht op de normale xbox en kojima ziet er ook niet in om losse delen van mgs op de 360 uit te brengen. "

    MGS2 kwam ook op de xbox uit en volgens mij was the twin snakes een remake 😆

  15.   
    nanathan's avatar

    HyPnOTiZeR schreef, "Ik hoop niet dat het naar 360 gaat, want het moet een PS3 exclusive blijven. Tenzij M$ weer hopen geld gaat geven.."

    helemaal gelijk.

    Hopelijk wordt het een mooie game maar dat lijkt me al zo voor 65% ofzo.