Battlestations: Pacifc krijgt extra content deze maand

Eidos heeft laten weten dat Battlestations: Pacific deze maand van extra content wordt voorzien. Vandaag verschijnt de eerste downloadable content (DLC), het Mustang Pack. Dit pakket kost 160 Microsoft Points en bevat zes nieuwe units, 18 nieuwe ‘nose arts’ voor vliegtuigen en de mogelijkheid om single- en multiplayer potjes te customizen. Tot de nieuwe unites behoren onder andere de US P-51 Mustang bomber, het US Alaska Class schip en het Japanse Super Yamato Class schip.

Op 23 juli verschijnt een tweede pakket met extra content, het Carrier Battles Map Pack. Deze DLC kost 800 Microsoft Points, maar is wel een stuk uitgebreider. Hierin vinden we namelijk vier nieuwe scenario’s: een clash tussen schepen bij Midway, een strijd in een mistige ochtend bij de Filipijnen, een Kamikaze-aanval in de Golf van Leyte en een slagveld op ijzig water en bergen bij de Aleoeten (een eilandengroep tussen Rusland en de Verenigde Staten).


Battlestations: Pacific is het vervolg op Battlestations: Midway uit 2007. Een grote verandering deze keer is de mogelijkheid om de Japanse troepen aan te voeren, waarbij je veel meer units en opties in de campaign krijgt. Andere nieuwe features zijn inzetbare infanterie die met parachuten en landingsvoertuigen de strijd kunnen betreden. Verder is de multiplayer van Battlestations: Pacific ook uitgebreid met meer opties en spelmodi.

Lees meer over Battlestations: Pacific in onze review!

Battlestations: Pacific is reeds verschenen voor de PC en Xbox 360.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren