Time Trial nu ook beschikbaar in demo Mirror’s Edge

Mirror’s Edge verscheen enige tijd geleden al voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en op 16 januari zal de game ook nog uitgebracht worden voor de PC. Voor de consoles is er ook al een demo uitgebracht en vandaag laat Electronic Arts weten dat het vanaf nu ook mogelijk is om een voorproefje van de Time Trial te spelen in de demo.

De Time Trial-modus was voorheen alleen beschikbaar voor mensen die Mirror’s Edge via een pre-order hadden besteld. Je kunt deze snelle modus selecteren via de menu-optie Race en vervolgens activeren met elke 16-cijferige code, bijvoorbeeld door uitsluitend nullen in te voeren.

Mirror’s Edge is een project van ontwikkelaar DICE voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC waarmee ze een revolutionaire stap vooruit willen nemen in het FPS genre. In ME wordt namelijk veel aandacht besteed aan realistische bewegingen vanuit het eerste-persoons perspectief. Armen zwaaien ritmisch langs het lichaam als je snelheid maakt, de camera schudt heftig als je landt na een sprong en je hoort je broek schuren over het beton als je een sliding maakt.

Je speelt Faith, een sportieve dame, die pakjes aflevert voor een beweging die zich verzet tegen het totalitaire regime van de stad waar ze in woont. Je zal voornamelijk moeten vluchten, want vechten heeft als kwetsbare dame geen zin, en rennen voor je leven is aan de orde van de dag.

Zet je eerste stappen in de wereld van Mirror’s Edge met onze rennende review.

Mirror’s Edge is al verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie volgt 16 januari.

  1.   
    Lashrom's avatar

    Best wel laat, ze moesten het in de begin al doen. Nu interesseerd het hun denk ik niet meer.

  2.   
    Flexican's avatar

    Of juist wel? nieuwe modes om te gamen:-)