DC Universe Online verschijnt eind 2009 of begin 2010

Tijdens de E3 maakte Sony bekend dat de helden van DC Universe straks hun opwachting zullen maken in de MMO met de naam DC Universe Online. We zullen nog wel even op deze superhelden-MMO moeten wachten, want vandaag is bekend geworden dat de game op zijn vroegst eind 2009 zal verschijnen. De ontwikkelaar sluit niet uit dat de game zelfs nog tot het begin van 2010 op zich zal laten wachten.

Iedereen wil een superheld zijn, en dat kan met DC Universe Online! Dit spel biedt elke speler de mogelijkheid een eigen superheld samen te stellen en, samen met andere spelers, de grootste schurken uit het wereldberoemde DC universum te verslaan, of juist met elkaar op de vuist te gaan. Er wordt riant gestrooid met superkrachten, maar wel op een manier dat niemand te krachtig zal worden. Begin met het maken van designs voor jouw spandex pakje, want DC Universe komt naar een PlayStation 3 en PC bij jou in de buurt..

DC Universe Online verschijnt eind 2009 voor de PC en PlayStation 3.

 1.   
  gamertje1's avatar

  Zo, dat duurt nog wel ff zeg, maar lijkt me vet 8) beetje een eigen superheld ontwerpen 😛

 2.   
  AmonJo's avatar

  dat wordt idd interessant… Ik vraag me alleen af hoeveel superheroes er gemaakt zullen worden… of wordt dit misschien beperkt tot één character per account? 🙁

 3.   
  /DareDevil's avatar

  GVD geen XBOX360 😡