Destroy All Humans! Path of Furon toch op PS3 in Europa

Toen de Noord-Amerikaanse tak van uitgever THQ gisteren aankondigde dat de PlayStation 3 versie van Destroy All Humans! Path of Furon gecancelled was wegens problemen met de ontwikkeling namen de meeste mensen aan dat dit ook voor de Europese versie zou gelden. Vandaag is echter bekend gemaakt dat de PlayStation 3 versie wel gewoon uit zal komen in Europa. Dit komt doordat de releasedatum van dit spel voor Europa zo’n twee maanden later is dan die voor Noord-Amerika.

Na in de eerste drie delen zich naar de top gewerkt te hebben heeft de kleine alien Crypto een goed leven. Zijn in leven in Las Paradiso is een aaneenschakeling van vrouwen, eten en dollartekens. Tenminste: tot verschillende maffiabazen en andere alienrassen hem de rug toekeren. Alweer is het zaak iedereen te laten zien wie de baas is en misschien ondertussen wat onwetende mensen in een zwart gat zuigen, gebouwen op te blazen en hersens te spoelen. Dit deel van Destroy All Humans! is vooral meer free-roaming alien actie, waarbij het spelen met de omgeving en de mensen daarin centraal staat.

Destroy All Humans! Path of Furon zal volgend jaar op 19 februari uitkomen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

 1.   
  Fawaka-W's avatar

  njaa wat willlen ze nou -_- ksnapt niet meer

  zo een drollespel en zoveel ophef erover

 2.   
  -050- Critical's avatar

  nou DOH is toch best grappig ๐Ÿ˜‰

 3.   
  gamertje1's avatar

  heb de demo van de eerste ooit is gespeeld(lang gelede!) maar wat een kutspel was dat zeg, als het eigenlijk hetzelfde is met wat opgeschroefde graphics raad ik iedereen aan om hier geen moeite voor te doen!

 4.   
  VanishNL's avatar

  ik had de volledige game op de ps2 en ik zou hem juist wel aanraden, het zit vol met flauwe humor, zeer verslavend en je bent een goede tijd zoet mee ๐Ÿ˜›

 5.   
  nickykolkie's avatar

  jeujjj ๐Ÿ˜›