Vijf nieuwe screenshots Destroy All Humans! Path of the Furon

Vandaag zijn er weer wat nieuwe screenshots verschenen van de game Destroy All Humans! Path of the Furon, die in september uit zal komen op de PlayStation 3 en de Xbox 360. Vandaag zal ook nog een nieuwe video verschijnen van deze game op GamersNet.

Na in de eerste drie delen zich naar de top gewerkt te hebben heeft de kleine alien Crypto een goed leven. Zijn in leven in Las Paradiso is een aaneenschakeling van vrouwen, eten en dollartekens. Tenminste: tot verschillende maffiabazen en andere alienrassen hem de rug toekeren. Alweer is het zaak iedereen te laten zien wie de baas is en misschien ondertussen wat onwetende mensen in een zwart gat zuigen, gebouwen op te blazen en hersens te spoelen. Dit deel van Destroy All Humans! is vooral meer free-roaming alien actie, waarbij het spelen met de omgeving en de mensen daarin centraal staat.

Destroy All Humans! Path of the Furon zal in sepember verschijnen voor PlayStation 3 en Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  jorisje's avatar

  ik alle games uit deze reeks
  allemaal leuk
  hoop van de ze het zelfde 🙄

 2.   
  NightHawk's avatar

  Zijn dat geen screenshots voor een mogelijke ps2 of wii-versie want het ziet er niet echt goed uit.. ach ja zolang de leuke, grappige gameplay er weer in zit ga ik em zkr eens huren!

 3.   
  Bakura's avatar

  Ik zie verbetering vergeleken met de voorafgaande delen 😀

 4.   
  -050- Critical's avatar

  deze maar eens proberen