Achievements Rise of The Argonauts onthuld

De teleurstelling sloeg toe toen men hoorde dat Rise of the Argonauts november niet zou halen. Gelukkig kunnen fans van de Griekse mythologie weer vrolijk doen kijken, we hebben namelijk een verse lijst met achievements van de game onderschept. Bekijk alle 45 achievements hier.

Rise of the Argonauts laat spelers los in een episch avontuur dat zich afspeelt in het klassieke en wonderlijke oude Griekenland. Het spel bevat uitgebreide verkenningsmogelijkheden en epische queesten en laat spelers een leven vol brute gevechten volgen terwijl ze een team van iconische strijders, waaronder Jason, Hercules en Atalanta, door een wereld leiden waar mythologische goden de baas zijn.

De game is een mix van de actie die we kennen uit God of War en bekende RPG-elementen, zoals levelen. Deze worden niet weergegeven als balkjes en experience points, maar ze worden juist op een subtiele manier in het spel verwerkt zodat je als speler niet onnodig lastig gevallen wordt met cijfertjes. Er is echter genoeg te beleven voor RPG-liefhebbers, zoals het opklimmen in skill trees, interessante dialogen, het inhuren van je Argonauten en vele side quests en extra verhaallijnen.

Rise of the Argonauts verschijnt eind dit jaar voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

 1.   
  Overload14's avatar

  ik ben eigenlijk best benieuwd naar deze game

 2.   
  TERRORJ's avatar

  ”Overload14″ schreef, "ik ben eigenlijk best benieuwd naar deze game"

  M2 8)

 3.   
  craz's avatar

  Ze zeggen dat die heel veel lopen is en heel weinig actie. naja dat heb ik bij een preview gelezen dan he ๐Ÿ˜›

 4.   
  delta62's avatar

  Altijd leuk achievements!

 5.   
  Machtaman's avatar

  yagamer schreef, "Ze zeggen dat die heel veel lopen is en heel weinig actie. naja dat heb ik bij een preview gelezen dan he ๐Ÿ˜› "

  Heb je van gamekings zkr ๐Ÿ™‚