Demo Command & Conquer: Red Alert 3 op Xbox Live

Command & Conquer: Red Alert 3 is alweer enige tijd te spelen op de PC en Xbox 360. Toch wordt er ook nog aan alle twijfelaars gedacht, want men heeft vandaag ook een Xbox 360-demo uitgebracht om alsnog een voorproefje te kunnen spelen.

De singleplayer demo bevat de volledige openingsfilm van zeven minuten, drie interactieve tutorials en een missie van zowel de Soviet als de Allied campaign. Download hier de eerder verschenen PC-demo.


De nieuwste Red Alert doet alles wat het tweede deel ook al deed, nu echter groter, explosiever en nog gekker dan we het al zagen in Red Alert 2. De game zal vooral de oudere garde van Command and Conquer fans doen aanspreken met de oude gameplay, maar nu in een nieuw jasje met gelikte next-gen graphics.

Lees voor meer informatie ook eens onze review!

Command and Conquer: Red Alert 3 is verschenen voor de PC en Xbox 360.

  1.   
    delta62's avatar

    Nah, ik download niet zoveel meer van marketplace

  2.   
    whiteraven's avatar

    Ziet er Gelikt uit…

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Bij de PC versie van deze demo heb ik ook weer problemen ๐Ÿ˜ฅ Telkens loopt hij rond de 75% vast bij het downloaden omdat hij iets niet kan vinden ๐Ÿ‘ฟ

  4.   
    TERRORJ's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Bij de PC versie van deze demo heb ik ook weer problemen ๐Ÿ˜ฅ Telkens loopt hij rond de 75% vast bij het downloaden omdat hij iets niet kan vinden ๐Ÿ‘ฟ "

    Ja kut heh, niet bij deze game gehad dit probleem maar wel bij anderen, khoef deze game trouwens toch niet, ziet er niet vet uit eigenlijk ๐Ÿ˜‰

  5.   
    thomazajax's avatar

    Komt C&C Ook nog is op de PS3 of niet>>?