Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Tomb Raider: Underworld Arctic Trailer

Als er één ding centraal zal staan in Tomb Raider: Underworld, dan is het wel interactie. En dan vooral interactie met de omgeving. Lara zal vrijwel alles uit haar omgeving kunnen oprapen om het als wapen te gebruiken, maar soms kan het ook nodig zijn om een voorwerp in te zetten als hulpmiddel. Je kunt bijvoorbeeld een gevonden speer gebruiken om vijanden aan te spiezen, maar je kunt de speer ook als een kleine polsstok inzetten om over een groot gat te springen. Een rondslingerende staf kan best leuk zijn om wat tikken mee uit te delen, maar duw de staf in een gat in de muur en je kunt er aan gaan ronddraaien om zo naar hoger gelegen plaatsen te springen.

Maar de omgeving speelt ook met jou! Regen maakt zand tot modder, richeltjes glad en Lara nat. Je zal de natuurkrachten zeker moeten gebruiken tijdens je wereldreis langs locaties als Mexico en Paaseiland…

Tomb Raider: Underworld is op 21 november verschenen voor de Xbox 360, Playstation 3, Playstation 2, Wii, Nintendo DS en PC.

Bekijk nu deze Arctic trailer.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Leuk tegen IJs-mummies vechten 😆 De Tomb Raider games hebben altijd wel rare en toffe vijanden er tussen zitten 😛 Maar ik hoop dat er wel genoeg actie is zit, inplaats van dat je 2 uur aant puzzelen bent en dat je dan 1 tijger dood mag schieten en dan weer 2 uur mag puzzelen.

  Tomb Raider Legend was alleen maar actie, maar als ze het gewoon zo maken als Deel 1 t/m 5 is het wel goed 😉

 2.   
  TERRORJ's avatar

  Tegen wat voor vijanden vecht je bij Legend?