Tomb Raider: Underworld DLC Lara’s Shadow nu te downloaden

Het nieuwste avontuur van Lara Croft is natuurlijk te beleven in Tomb Raider: Underworld, waarover we best te spreken waren in onze review. De Xbox 360-versie werd eerder al voorzien van de downloadable content (DLC) Beneath the Ashes en vandaag is het tweede pakket met extra content op Xbox Live verschenen.

Deze extra content gaat door het leven als Lara’s Shadow en bevat een nieuw speelbaar personage, namelijk de dubbelganger die ook in Underworld een rol speelde. Lara’s Shadow kent net als Beneath the Ashes een prijskaartje van 800 Microsoft Points.

Als er één ding centraal zal staan in Tomb Raider: Underworld, dan is het wel interactie. En dan vooral interactie met de omgeving. Lara zal vrijwel alles uit haar omgeving kunnen oprapen om het als wapen te gebruiken, maar soms kan het ook nodig zijn om een voorwerp in te zetten als hulpmiddel. Je kunt bijvoorbeeld een gevonden speer gebruiken om vijanden aan te spiezen, maar je kunt de speer ook als een kleine polsstok inzetten om over een groot gat te springen. Een rondslingerende staf kan best leuk zijn om wat tikken mee uit te delen, maar duw de staf in een gat in de muur en je kunt er aan gaan ronddraaien om zo naar hoger gelegen plaatsen te springen.

Maar de omgeving speelt ook met jou! Regen maakt zand tot modder, richeltjes glad en Lara nat. Je zal de natuurkrachten zeker moeten gebruiken tijdens je wereldreis langs locaties als Mexico en Paaseiland…

Lees ook onze avontuurlijke review.

Tomb Raider: Underworld is verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii, Nintendo DS en PC.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren