Veel motoren op eerste screenshots DLC GTA IV

Eerder vandaag konden we je al vertellen dat de downloadable content voor Grand Theft Auto IV de naam “The Lost and Damned” zal dragen, en tevens berichtten we dat Rockstar 17 februari als releasedatum hiervoor heeft bevestigd. Inmiddels zijn ook de eerste screenshots en het logo binnengedruppeld.

Spelers betreden in Grand Theft Auto IV opnieuw Liberty City, maar dit keer in de schoenen van de Oost-Europese immigrant Niko Bellic. Niko is gelokt door zijn neef met de belofte van grote huizen, glimmende auto’s en andere luxes die men zich in Oost-Europa niet kan veroorloven. Eenmaal aangekomen blijkt neef echter te wonen in de ghetto, rijdt enkel de rijke elite in luxe auto’s en blijkt Amerika even corrupt als thuis. Niko komt terecht in het maffiacircuit en moet de al de rommel van zijn neef opruimen.

Om dat te doen maakt Niko gebruik van zijn mobiele telefoon. Daarmee kan je nu mensen bellen om missie’s aan te nemen, radio te luisteren en date’s te regelen. Om overal in de stad te komen kan je auto’s beroven, maar nu ook gewoon de taxi nemen. Dit allemaal in de naam van realisme, want GTA IV is opeens een stuk minder cartoonesk dan zijn voorgangers. Liberty City is natuurlijk niet hetzelfde als in GTA III. De stad is veranderd en is nu meer het evenbeeld van de metropool New York dan voorheen. Belangrijk is dat het spel zich meer verticaal af zal spelen: spelers kunnen alle gebouwen op, brandtrappen nemen enzovoort, om weg te komen van de politie.

Grand Theft Auto is reeds verschenen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. De versie voor de PC zal 3 december uitkomen.

17 februari zal de eerste downloadable content, genaamd Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned, beschikbaar zijn voor de Xbox 360. De downloadable content zal het verhaal van Johnny Klebitz, lid van de Liberty City motorclub The Lost, bevatten, maar ook nieuwe multiplayer modes, wapens, voertuigen en extra muziek komen aan bod.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Machtaman's avatar

  Ben benieuwd naar het verhaal

 2.   
  Overload14's avatar

  moet je hier voor betale? ;l

 3.   
  Rhemme's avatar

  ”Overload14″ schreef, "moet je hier voor betale? ;l"

  Ja, prijs is nog onbekend.

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  ”Overload14″ schreef, "moet je hier voor betale? ;l"

  Alles kost tegenwoordig geld, maar als ik een 360 had zou ik het geld graag besteden aan deze content zolang het betaalbaar is dan. Ik denk dat het ongeveer 5 of 10 Euro kost ๐Ÿ˜‰

 5.   
  Meller's avatar

  veel motoren? alleen maar ๐Ÿ™„

 6.   
  Overload14's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "

  ”Overload14″ schreef, "moet je hier voor betale? ;l"

  Alles kost tegenwoordig geld, maar als ik een 360 had zou ik het geld graag besteden aan deze content zolang het betaalbaar is dan. Ik denk dat het ongeveer 5 of 10 Euro kost ๐Ÿ˜‰ "

  Pfff het gaat toch altijd om geld… Noem eens 1 ding dat gratis is?

 7.   
  Xtremie's avatar

  Overload14″]

  ”Gamer4Ever-NL schreef, "[quote=”Overload14″ schreef, ".."

  Alles kost tegenwoordig geld, maar als ik een 360 had zou ik het geld graag besteden aan deze content zolang het betaalbaar is dan. Ik denk dat het ongeveer 5 of 10 Euro kost ๐Ÿ˜‰ "

  Pfff het gaat toch altijd om geld… Noem eens 1 ding dat gratis is?[/quote]

  De Metro krant! 8)

 8.   
  Krizzle's avatar

  Ah, the Lost. Die bikergang waar je een paar keer mee te maken krijgt tijdens de storyline. Ik zat tijdens GTA nou niet echt te springen om die gang meer uitgediept te zien moet ik zeggen… Vond al die Russen veel interessanter. ๐Ÿ˜›

 9.   
  ricklolps3's avatar

  haha motor bende ๐Ÿ˜€

 10.   
  Wouter's avatar

  Aight, dikke Hell’s Angels hier. ๐Ÿ˜›

 11.   
  Ruudjee's avatar

  XtreMie schreef, "

  ”Overload14″ schreef, "[quote=”Gamer4Ever-NL”].."

  Pfff het gaat toch altijd om geld… Noem eens 1 ding dat gratis is?"

  De Metro krant! 8) [/quote]

  Haha, epic.

 12.   
  Machtaman's avatar

  Ruudjee schreef, "

  ”XtreMie” schreef, "[quote=”Overload14″].."

  De Metro krant! 8) "

  Haha, epic.[/quote]

  Was daat ook maar met de speeljongen vertalen naar ENglisch ๐Ÿ™„

 13.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik zit echt nu te twijfelen om ook een 360 te kopen voor dit en halo 3,halo wars en misschien nog andere exclusieve die komen.

 14.   
  JPO's avatar

  :p nou waar w8 je nog op!
  ding kost geen drol en halo 3 ligt ondertussen ook wel in de budget bak denk ๐Ÿ˜›
  Ik laat morgen een vriend van me GoW II maar ff halen ๐Ÿ˜› Ik twijfelde tussen GoW en NFS maar NFS heb zo n slechte review dat de keuze snel gemaakt was ๐Ÿ˜†

 15.   
  OkkieBOOMER's avatar

  Ik snap het niet, word het een compleet nieuw verhaallijn of zal het zich mengen met die van GTA 4?
  Leg uit plzz! X(

 16.   
  nickykolkie's avatar

  Rhemme schreef, "

  ”Overload14″ schreef, "moet je hier voor betale? ;l"

  Ja, prijs is nog onbekend.
  "

  ohh dan hoef ik het niet