Nieuwe screenshots Halo Wars laten verschillende levels zien

Vorige week werd Halo Wars uitgesteld naar februari 2009, maar dit betekent gelukkig niet dat het nieuws over deze game stil staat. Vandaag is er namelijk een aantal screenshots van de game vrijgegeven en op de screenshots zijn veel verschillende levels te zien. Zo zien we sneeuw en gras, maar ook een meer futuristisch level.

Halo Wars speelt zich af v贸贸r Halo 1: Combat Evolved. We schrijven de tijd dat de mensen voor het eerst in aanraking komen met de Covenant. In de Human-campaign krijg jij de “Spirit of Fire”-troepenmacht onder de knoppen, een leger van de UNSC. Daarnaast wordt het ook zeer waarschijnlijk dat er een Covenant-campaign aankomt en dat ze speelbaar zullen zijn in de losse potjes. De game zal zich kunnen inspireren op twee knallers van Halo-titels en een heleboel achtergrondinformatie.

Op het gebied van units zien we dan ook veel bekenden uit de shootergames. Scorpion Tanks, Warthogs, Elites, Marines, Spartans, Pelicans, Hunters, Banshees en Scarrabs kwamen langs in de trailer en daarnaast hebben we natuurlijk ook weer de Grunts en de Elites die in de covenantlegers vechten. Daarnaast is men ook van plan om met een serie nieuwe units te komen. Halo Wars moet een meeslepende singleplayermode maar ook een grote multiplayermode gaan huisvesten. Xbox Live is daar een belangrijk deel van. Verwacht dus verhitte strategygames via Xbox Live, maar ook toernooien, clans en downloads.

Halo Wars verschijnt medio februari 2009 voor de Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Machtaman's avatar

  ZOoo Vet ben blij dat ik Ein XBOXY heb gekocht 馃檪 馃檮

 2.   
  gebruiker50081's avatar

  Niiiicceee 馃槅 Alleen is het een xbox exclusive of bestaat er een kans dat ie ook op de pc uitkomt? Daar spelen stragety games juist het fijnst op(vind ik) 馃槢

 3.   
  Flexican's avatar

  Ben auch blij met meine Xbox..

  Maar heb ook PC:P En daar wil ik hem ook zekersteweten op spelen!

 4.   
  Gamer_Unlimited's avatar

  Prachtig spel kan niet wachten

 5.   
  JonsoN's avatar

  Ziet er goed uit, alleen ik ben altijd te snel uitgespeeld op strategy games.. alhoewel ik me erg kon vermaken met RA2

 6.   
  Tadao's avatar

  lolnice,al lijkt soms infantry te groot voor voertuigen of gebouwen of de gebouwen of voertuigen nou juist te klein xD

 7.   
  )GN(-Erik's avatar

  Tsuneo schreef, "lolnice,al lijkt soms infantry te groot voor voertuigen of gebouwen of de gebouwen of voertuigen nou juist te klein xD"

  Dat is toch bijna bij alle strategie games zo 馃槈