Microsoft: Wissen leaderboards Halo Wars was een menselijke fout

Gisteren kwam al aan het licht dat alle leaderboards van Halo Wars waren gewist. Vooralsnog werd aangenomen dat het om een technische ‘glitch’ ging, maar Microsoft heeft vandaag laten weten dat het probleem is veroorzaakt door een menselijke fout. Major Nelson heeft op zijn weblog namens Microsoft openlijk excuses aangeboden voor het voorval en men zal er alles aan doen om dergelijke missers in de toekomst te voorkomen.

Halo Wars speelt zich af vรณรณr Halo 1: Combat Evolved. We schrijven de tijd dat de mensen voor het eerst in aanraking komen met de Covenant. In de Human-campaign krijg jij de “Spirit of Fire”-troepenmacht onder de knoppen, een leger van de UNSC. Daarnaast wordt het ook zeer waarschijnlijk dat er een Covenant-campaign aankomt en dat ze speelbaar zullen zijn in de losse potjes. De game zal zich kunnen inspireren op twee knallers van Halo-titels en een heleboel achtergrondinformatie.

Op het gebied van units zien we dan ook veel bekenden uit de shootergames. Scorpion Tanks, Warthogs, Elites, Marines, Spartans, Pelicans, Hunters, Banshees en Scarrabs kwamen langs in de trailer en daarnaast hebben we natuurlijk ook weer de Grunts en de Elites die in de covenantlegers vechten. Daarnaast is men ook van plan om met een serie nieuwe units te komen. Halo Wars moet een meeslepende singleplayermode maar ook een grote multiplayermode gaan huisvesten. Xbox Live is daar een belangrijk deel van. Verwacht dus verhitte strategygames via Xbox Live, maar ook toernooien, clans en downloads.

Lees voor meer informatie over Halo Wars ook eens onze review!

Halo Wars is inmiddels verschenen voor de Xbox 360.

  1.   
    delta62's avatar

    sneu voor die kerel (of vrouw) ๐Ÿ™ Mensen die no-life aan het Halo Warsen waren voor die general achievement zijn echt de klos ๐Ÿ˜•

  2.   
    nuclearnemo's avatar

    Aan de ene kant is het wel grappig….maar aan de andere kant is het ook wel lullig voor al die mensen die er (te) veel tijd in hebben gestoken…..Hoop dat het weer gefixed wordt…..

  3.   
    Maotes's avatar

    Wat is het grappige dan?

  4.   
    RinusReetRidder's avatar

    Toch balen voor al die spelers dat je nu weer helemaal opnieuw moet beginnen met je stats

  5.   
    Aruen's avatar

    Nitroglycerine schreef, "Wat is het grappige dan?"

    Grappige is dat het zo makkelijk kan gebeuren schijnbaar, net alsof er een grote rode knop is waar iemand op heeft geramd ๐Ÿ˜€ Naja, zie het als een reset. Kunnen mensen weer overnieuw beginnen.

  6.   
    slceel's avatar

    weer iemand ontslagen. ๐Ÿ™„

  7.   
    Alfa Warrior's avatar

    slceel schreef, "weer iemand ontslagen. ๐Ÿ™„ "

    Nee dat denk ik niet, fouten worden gemaakt en voor zo iets word er vast niemand ontslagen.

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    idd word heus niet ontslagen mensen maken nu eenmaal fouten, maar ja balen voor de mensen die nu hun score kwijt zijn.

  9.   
    )GN(-Erik's avatar

    Stagiare?? ๐Ÿ˜›

  10.   
    gebruiker50081's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Stagiare?? ๐Ÿ˜› "

    Hahaha ja: heey waar is deze knop voor? Bam highscores weg lol

  11.   
    amine98324's avatar

    gelukkig dat ik die maandag pas ga kopen ๐Ÿ™„

  12.   
    N360Gamer's avatar

    Aruen schreef, "

    ”Nitroglycerine” schreef, "Wat is het grappige dan?"

    Grappige is dat het zo makkelijk kan gebeuren schijnbaar, net alsof er een grote rode knop is waar iemand op heeft geramd ๐Ÿ˜€ Naja, zie het als een reset. Kunnen mensen weer overnieuw beginnen."

    Oke, en dat vind jij dus grappig? ๐Ÿ™„ Eerder zorgwekkend en lullig, mja als jij dat als humor beschouwt dan zou ik maar geen cabaretier worden.. ๐Ÿ™„

  13.   
    Overload14's avatar

    Naja wel kut voor de meestte maar voor mense die in het begin slecht waren en nu beter zijn maar nog steeds kutstats hebben zullen dit mss wel goed vinden