Volgende week grote aankondiging voor Fable II

Een mysterieuze post op het weblog van ontwikkelaar Lionhead suggereert dat we begin volgende week een grote aankondiging omtrent Fable II kunnen verwachten. De post is geschreven door community manager Sam, die “goed nieuws voor alle Fable II fans” belooft.

Verdere details zijn niet bekendgemaakt, maar het lijkt waarschijnlijk dat het om extra content gaat die voor meer speeltijd zal zorgen.

Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Wil je meer weten over Fable II? Lees dan ook eens onze review.

Fable II is inmiddels verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  Kilerden's avatar

  word spannend! 😛

 2.   
  Wouter's avatar

  Hopelijk iets van een update van de Co-op. Die viel namelijk nogal tegen, vind ik.

 3.   
  N360Gamer's avatar

  Hopelijk geen (zoals Tharduz al zo mooi zei) Fable 2 : The other last chapters 😛