Gouden status voor Mirror’s Edge

Nog een week geduld en dan kunnen we allemaal gaan free-runnen met Faith in de game Mirror’s Edge. We hoeven ons ook geen zorgen te maken dat de geplande releasedatum niet gehaald zal worden, want vandaag laat Electronic Arts weten dat Mirror’s Edge de welbekende gouden status heeft bereikt.

Mirror’s Edge is een project van ontwikkelaar DICE voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC waarmee ze een revolutionaire stap vooruit willen nemen in het FPS genre. In ME wordt namelijk veel aandacht besteed aan realistische bewegingen vanuit het eerste-persoons perspectief. Armen zwaaien ritmisch langs het lichaam als je snelheid maakt, de camera schudt heftig als je land na een sprong en je hoort je broek schuren over het beton als je een sliding maakt. Je speelt Faith, een sportieve dame, die pakjes aflevert voor een beweging die zich verzet tegen het totalitaire regime van de stad waar ze in wonen. Je zal voornamelijk moeten vluchten, want vechten heeft als kwetsbare dame geen zin, en rennen voor je leven is aan de orde van de dag.

Zet je eerste stappen in de wereld van Mirror’s Edge met onze Fast Forward.

Mirror’s Edge verschijnt op 14 november voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie volgt later in de winter.

 1.   
  Dy-88's avatar

  vet ik verheug me er nu al op! ik kan niet wachten om van dak tot dak te springen…. 😀

 2.   
  ps3 gek's avatar

  Ik vond demo echt vaag spelen. 😳 Je had helemaal niet zo veel vrijheid. Ik vind het freerunnen bij Assassin’s Creed een stuk leuker!

 3.   
  /DareDevil's avatar

  Wordt een goede game 8)