Mortal Kombat vs. DC Universe bereikt gouden status

De werelden van Mortal Kombat en het DC-universum zullen spoedig botsen in de actievolle game Mortal Kombat vs. DC Universe. Midway laat vandaag weten dat de game inmiddels de gouden status heeft bereikt. De geplande releasedatum van 21 november lijkt dus niet meer in gevaar te komen.

Mortal Kombat vs. DC Universe is de nieuwste telg in de actievolle Mortal Kombat-serie. Voor de eerste keer nemen Scorpion, Sub-Zero en vele andere Mortal Kombat vechters het op tegen DC Universe superhelden, zoals Batman en Superman. De game kent een nieuw vechtsysteem met onder andere Freefall Kombat en Klose Kombat.

De werelden waarin je vecht bestaan uit meerdere arena’s en Freefall Kombat houdt in dat je een tegenstander door een gebouw of muur kunt slaan en ze kunt blijven bevechten tot je bij de nieuwe arena bent aanbeland. Klose Kombat laat je op korte afstand vechten, waarbij je op een brute wijze te maken krijgt met gescheurde kleding en blauwe plekken. Mortal Kombat vs. DC Universe kent ook een avontuurlijke singleplayer, voorzien van een sterke verhaallijn en twee unieke perspectieven.

Mortal Kombat vs. DC Universe verschijnt 21 november voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Rickass93's avatar

  YEAH! 😀

 2.   
  /DareDevil's avatar

  Het nadeel is dat Mortal Kombat me nooit geintresseerd heeft maar DC Comics vind ik helemaal geweldig.
  Ik denk dat ik deze titel niet ga halen, ik snap niet waarom ze geen DC Universe VS Marvel Comics hebben gedaan leek mij veel vetter.