Nieuwe characters onderweg voor Mortal Kombat vs. DC Universe

Liefhebbers van een stevige virtuele knokpartij met diverse bekende helden en schurken kunnen al enige tijd hun hart ophalen dankzij Mortal Kombat vs. DC Universe. Deze game zet verschillende bekende namen uit Mortal Kombat en de DC Comics tegenover elkaar, maar daar zal het niet bij blijven.

In een recent interview heeft Ed Boon van Midway laten weten dat het ontwikkelteam bezig is met nieuwe characters, die via downloadable content toegevoegd kunnen worden. Dit zal steeds in paren gebeuren, met een nieuw character voor zowel de Mortal Kombat als de DC Universe kant, om de balans in de game te bewaren. Wanneer de extra content verschijnt en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Mortal Kombat vs. DC Universe is de nieuwste telg in de actievolle Mortal Kombat-serie. Voor de eerste keer nemen Scorpion, Sub-Zero en vele andere Mortal Kombat vechters het op tegen DC Universe superhelden, zoals Batman en Superman. De game kent een nieuw vechtsysteem met onder andere Freefall Kombat en Klose Kombat.

De werelden waarin je vecht bestaan uit meerdere arena’s en Freefall Kombat houdt in dat je een tegenstander door een gebouw of muur kunt slaan en ze kunt blijven bevechten tot je bij de nieuwe arena bent aanbeland. Klose Kombat laat je op korte afstand vechten, waarbij je op een brute wijze te maken krijgt met gescheurde kleding en blauwe plekken. Mortal Kombat vs. DC Universe kent ook een avontuurlijke singleplayer, voorzien van een sterke verhaallijn en twee unieke perspectieven.

Wil je meer weten over deze game? Lees dan ook eens onze review!

Mortal Kombat vs. DC Universe is verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Machtaman's avatar

  Must Have Lang geleden dat ik mortal combat heb gespeeld op de ps1 en ps2. Nu lekker vechten met mijn favo weet zijn naam niet maar hij is een ninja geel met zwart geloof ik ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜†

 2.   
  360xbox360's avatar

  SCORPION bedoel je!!
  ja die is wel cool!
  met zo’n speer gooien:P

 3.   
  Fawaka-W's avatar

  deathstroke ofzo bedoel je(die van DC)

 4.   
  Pumbajeffrey's avatar

  De mortal combat variant heet Scorpion. en hij gooit niet met een speer, hij heeft een slangachtig wezen in zijn lichaam die uit de palm van zijn hand schiet. (details maartoch :P)

 5.   
  360xbox360's avatar

  Masterstef schreef, "Must Have Lang geleden dat ik mortal combat heb gespeeld op de ps1 en ps2. Nu lekker vechten met mijn favo weet zijn naam niet maar hij is een ninja geel met zwart geloof ik ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜† "

  MORTAL KOMBAT schrijf je trouwens met een K ๐Ÿ˜›

 6.   
  JokerDonny's avatar

  jippie ๐Ÿ‘ฟ

 7.   
  Machtaman's avatar

  360xbox360″][quote=”Masterstef schreef, "Must Have Lang geleden dat ik mortal combat heb gespeeld op de ps1 en ps2. Nu lekker vechten met mijn favo weet zijn naam niet maar hij is een ninja geel met zwart geloof ik ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜† "

  MORTAL KOMBAT schrijf je trouwens met een K :P[/quote]

  Herstel Mortal Kombat